Follow:

Mani monday : Dots #2

 photo 2016MM9dd_zpscwiurqc8.jpg
Herfst is al begonnen maar het weer is heerlijk vooral in de middag. De zon schijnt het nog, de lucht blauw. Heerlijk zacht weertje. Hopen maar dan herfst blijft zo want ik wil gekleurde bomen op de foto`s vast te leggen. Ik zie wel sommige bommen de bladeren al gekleurde en er liggen al op de grond. Ik bedacht me om herfst nail art te maken maar ik wil niet moeilijk doen. Als je de gekleurde bladeren van ver weg zien, zie je stipjes toch. Dus vandaag deze nail art geïnspireerd door herfst. Abstract dots is het geworden. Hieronder aantal foto`s

 photo 2016MM9d_zps00sdjxfy.jpg

 photo 2016MM9ddd_zpsxyytjxur.jpg photo 2016MM9dddd_zpsn7no5ksk.jpg

 photo 2016MM9ddddd_zps8c39wl7r.jpg
USE PRODUCTS : base coat 2B Cosmetics | Trind | Sally Hansen | Models Own | Maybelline | Kwastje – ebay |

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like