Follow:

Mani monday : Fashion #6

Mani monday Fashion #6
Tijd om nail art te showen. Dit keer nail art flowers maar dan geinspireerd door patroon jurkje die ik net gekocht. Het was even uitzoeken van de nagellak kleur. Ik dacht dat ik had, blijkbaar niet of ik heb niet goed gekeken tussen alle lakjes in de la. Dan maar de nagellak van Trind gebruiken die iets te donker maar prima als achtergrond voor dit nail art.

Mani monday Fashion #6
USE PRODUCT :
Base coat : Trind
Top coat : Essence
Nagellak : Trind | China Glaze | Lidl
Nagellak Remover : Zeeman
Nagelriemcreme :
Kwastje : Aliexpress | Catrice eyeliner

Mani monday Fashion #6Mani monday Fashion #6Mani monday Fashion #6

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like