Follow:

Mani monday : Fashion#1

 photo 2016dhNails4bbb_zps5palg4m7.jpg
Soms is het makkelijk inspiratie te vinden maar soms ook niet. Deze nail art geinaspiratie door bekende sokjes Happy Socks. Ik heb een paar maar dan in zwart wit kleurtje – artikel. Toch felle kleuren sokjes zijn ook leuk maar jammer genoeg heb ik geen van deze felle happy socks.


 photo 2016dhNails4bb_zpscd2o0kez.jpg
De perfecte driehoekjes maken, is niet zo makkelijk zoals wat ik dacht dus daarom in mini formaat. Omdat ik bang was dat als groot niet driehoek vormpje geworden. Aah ja…volgende keer dan maar maken (misschien).
Ik probeer de perfecte kleurtje kiezen zoals de origineel kleur van Happy socks (google maar). Ik heb beide nagellak vvan Trind

 photo 2016dhNails4b_zpshvgdxszd.jpg

 photo 2016dhNails4bbbb_zpsidn6ih5a.jpg
USE PRODUCTS : Seche base coat | Trind CC en CC | Essence Top coat | Kwastje – ebay

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like