Follow:

Mani Monday : Matte #1

 photo 2016JanNail1a_zpsrbovpjlg.jpg
Ik geef niet zo veel aandacht aan Matte nagellak of top coat matte maar vandaag ga ik veranderingen geven. Ik pakte matte nagellak in zwart en wit die ik al lang had besteld. Ik gebruik ze meestal voor nail art. Voor Mani Monday blogpost show ik deze twee matte nagellak samen. Ik zag al een tijdje deze nail art op Chalkboardnails en ik wil al een tijdje namaken en eindelijk heb ik het gedaan. Vandaag show ik ze

 photo 2016JanNail1aa_zpssylrpeah.jpg
De tutorial van deze nail art vind je hier

 photo 2016JanNail1aaa_zpsjshg0slv.jpg
Producten : LA Girl Mate – wit en zwart | Kruidvat – Nail Remover | Kwast – Ebay (oeps vergeten de base op foto)

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like