Follow:

Mani monday : Stripes #5

 photo 2016dhNails5e_zpsiqjxslta.jpg
Soms vind ik makkelijk inspiratie voor nail art maar soms ook moeilijk. Vandaag show ik makkelijk nail art aan jullie zien. Zijn jullie benieuwd naar welke inspiratie heb ik deze nail art gemaakt?

 photo 2016dhNails5eff_zpslswgisz1.jpg
Toen wij bij IKEA waren, was ik even langs de stof gedeelde en daar zie ik deze stof (Zie foto rechterkant). Toen ik dat zag, zei ik tegen mezelf…hei leuk…voor nail art 😉 omdat zo easy om te maken. Ik hou van simpel nailart. Na de nagellak kleuren uitgezocht, ging ik gelijk aan de slag. Als basis heb ik Sally Hansen nagellak gebruik

 photo 2016dhNails5ee_zpsz42mou4m.jpg

 photo 2016dhNails5eeee_zpsh2l0jzcm.jpg

 photo 2016dhNails5eee_zpsdvx80use.jpg

 photo 2016dhNails5eeeeee_zpsi7xhke3o.jpg
USE PRODUCTS : Seche vite base coat | Sally Hansen (niet op foto) | trind CC198 | 2B cosmetics | Ciate AsosPaint | Essence top coat | Catrice eyeliner | Kwastje ebay | Ldyl | B-fun nagellak

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like