Follow:

Mani monday : Trend #2

 photo 2016MaartManiMonday3bbb_zpshnatafzm.jpg
Ik zag deze ogen/wimpers op internet voorbijkomen. Ook Pull & Bear heeft deze print op shirt. Superleuk en ik wil wel hem kopen 😉 . Deze shirt. De titel wil ik eigenlijk Mani monday : Fashion #1 maar misschien voor volgende nail art 😉 Want de print wordt trend dit jaar, denk ik, vandaar.


 photo 2016MaartManiMonday3b_zpsehgsypya.jpg

 photo 2016MaartManiMonday3bb_zps0qc9stjt.jpg
Als basis gebruik ik wit nagellak van Essie en voor wimpers/oogje heb ik gebruik eyeliner van Catrice die ik al een tijdje niet meer gebruik. Wel breng ik niet gelijk top coat met kwastje maar top coat met pijpje. Als laatste breng ik daarna de top coat met kwast want die met pijpje de wimpers/oog patroon vervaagt.

 photo 2016MaartManiMonday3bbbb_zpsnwr7l2jw.jpg

USE PRODUCT :Maybelline base coat | Essie 370 | Essence Topcoat | Ruby Kisses Topcoat en Catrice eyeliner

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like