Follow:

Maybelline SuperStay Matte Ink vloeibare lippenstift

2021-Maybelline-Superstay-Matte-Ink1a

Hoi..hoi…! Maybelline SuperStay Matte Ink vloeibare lippenstift zijn in meerdere tinten beschikbaar maar vandaag laat ik jullie drie kleuren zien. Kijk je mee

2021-Maybelline-Superstay-Matte-Ink1aa Maybelline SuperStay Matte Ink vloeibare lippenstift zit in een eigen kleur huls met wit dop. Op de dop lees je de naam en nummer van de lipstick. De kleur van de huls zie je terug in de lipstick. De applicator heeft een unieke pijlvorm. Volgens Maybelline blijft de kleur van de lipstick op je lippen tot wel 16 uur zitten. Dat is wel lang genoeg.

Hieronder de swatches op mijn hand. 2021-Maybelline-Superstay-Matte-Ink1aaa Hieronder op mijn lippen. 2021-Maybelline-Superstay-Matte-Ink1aaaa 10 Dreamer is bij mij te licht/nude tint.
110 Dancer is mooi rode tint.
180 Revolutionary is een donker roze tint, nude roze tint vind ik. De kleur net als lippen kleur dus niet te zien dat lipstick op.

Het breng gemakkelijk aan. In het begin voelt het een beetje plakkerig en een beetje door maar langzamer niet meer. Het voelt daarna niet droog aan. Een mooie pigmentatie en het blijft goed lange tijd zitten, zelf na eten en drinken, vervaag de kleur niet. 2021-Maybelline-Superstay-Matte-Ink1aaaaa Een hele fijne superstay matte lipstick die makkelijk aan te brengen. Mooie subtiele kleur en het blijft goed lang zitten. Zeker moeite waard om eens te proberen. Voor mij zou ik iets opvallende kleuren kiezen. Maybelline Lipstick Superstay Matte Ink kost €13,99 per stuk, te koop bij de drogisterijen en online, nu 50% korting bij kruidvat.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like