Follow:

Maybelline x byDanie 100 years collectie

 photo 2015MaybellineByDanie1a_zpsy02jvxol.jpg
Dit jaar bestaat Maybelline New York 100 jaar. Om te feesten viert Maybelline haar 100ste verjaardag samen met Danie Bles. Danie Bles is een bekende Nederlands modestyliste. De collectie bestaat uit Danie’s Maybelline favorites. Vandaag ga ik deze collectie voor jullie swatches/reviewen.


 photo 2015MaybellineByDanie1aaa_zpsivrkjhm9.jpg
Danie’s maybelline favorites bestaat vier producten : The Nude palette | Master Precise eyeliner | Brow Drama | Lash sensational mascara en een catchy festivalbag. Alle producten en de tas voorzien van de door Danie vaak gebruikte animalprint (leopard print).

 photo 2015MaybellineByDanie1e_zpso2it0kmj.jpg
 photo 2015MaybellineByDanie1ee_zps3zjjkrzf.jpg
Maybelline by Danie – Brow Drama € 8,9
De brow drama heeft bolletje kwastje. Het lijkt voor mascara maar dit is voor je wenkbrauw. Eerst breng ik de kwastje gelijk aan mijn wenkbrauw en de andere wenkbrauw breng ik eerst met wenkbrauwpotlood daarna netjes maken met deze brow drama kwastje. En ik kan zien het wel een klein beetje verschil, zonder eerst wenkbrauwpotlood is lichter dan met. De kleur van de brow is Medium Brown. Beide manier geeft mooi netjes maar ik ga hem eerst met wenkbrauwpotlood aanbrengen want ik vind mijn wenkbrauw netjes en voller eruitzien. En ideaal als je geen tijd hebt om ze bij te tekenen. Het blijft lang mooi netjes de hele dag goed zitten.

 photo 2015MaybellineByDanie1b_zpsyh5wfhs5.jpg
 photo 2015MaybellineByDanie1bb_zpska2bc9bo.jpg
Maybelline by Danie – The Nude palette €9,49
In leopard verpakking zitten prachtig nude kleuren oogschaduw. De achterkant van de verpakking zijn er drie manieren om de palletjes looks mee te maken. Ik vind het dat handig! Er zit nog een kleine applicator van beide kanten.

 photo 2015MaybellineByDanie1bbb_zps4iu55zyb.jpg
De kleuren in het palette zijn van lichte nudes tot intens donkere bruintinten. In mat en shimmers effect. De pigmentatie is goed en mooi.

 photo 2015MaybellineByDanie1d_zpsq8yzozps.jpg
 photo 2015MaybellineByDanie1dd_zpszizaylme.jpg
Maybelline by Danie – Master Precise Liquid Eyeliner € 9,4
De Master Precise eyeliner heeft puntje applicator en de eyeliner is intens zwart en waterproof. Het trekt makkelijke een mooi lijntje met de dunne punt van Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner. De eyeliner blijft goed lang zitten.

 photo 2015MaybellineByDanie1c_zpstk9fcnkt.jpg
 photo 2015MaybellineByDanie1cc_zpsk3isehcy.jpg
Maybelline by Danie – Lash sensational mascara € 15.49
Het borsteltje van deze Lash Sensational is gebogen vorm en heeft maar liefst 6 soorten borstelhaartjes waardoor je de wimperhaartjes optimaal bereikt, separeert en verlengt. De mascara laat geen klonter achter. Het blijft goed lang de hele dag zitten.

 photo 2015MaybellineByDanie1aa_zpsextyldjs.jpg

De 100 years collection en festivalbag zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. En Festivalbag cadeau bij aankoop van Maybelline New York producten gedurende de actieperiode.

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like