Follow:

Meeki Highlighter palette

Meeki Highlighter palette
Naast Max & More zie ik de laatste tijd het merk Meeki in de beauty afdeling bij de Action. Eerste product is een oogschaduw palette en het beviel ok. De tweede is ook een oogschaduw palette maar dan zit het in een mooie doosje. In dit blogpost laat ik vandaag een highlighter palette die ik bij de Action heb gekocht. Benieuwd? Lees je even mee

Meeki Highlighter palette
Meeki Highlighter palette zit in een leuke doosje. Alleen de verpakking vind ik een simpel, denk aan deze oogschaduw palette. Wat ik jammer vind van soort palette dat geen spiegel er in.

Meeki Highlighter palette
In deze Highlighter palette zit er in drie verschillende kleuren : goud, perzik en roze. De roze kleur is niet roze, iets meer naar zacht pastel paarse tint. Deze highlighter belooft je huid een stralend effect geeft en creëert een natuurlijke, gezonde gloed.

Meeki Highlighter paletteMeeki Highlighter palette
De swatches op mijn hand. De kleuren zien er iets meer naar witte peoder (cool tinten) dan naar highlighter, vind ik persoonlijk. Behalve de goud tint (warm tint). Ze zijn vrij poederig. Je moet wel dus rekening mee houden met het aanbrengen want het knoeit wel een beetje. Het moet meerdere keren opbouwen om de highliter goed te zien, maar let wel op dat niet too much, anders veel te veel glans. Het geeft de highlighter een hele mooi subtiele glans effect.

Meeki Highlighter palette
De goud en roze tinten is mij fav. Meeki Highlighter palette is geschikt oor alle huidtinten, te koop bij de action voor €1,88.

Wat vind je van dit palette?

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Evelien

  Lekker goedkoop weer, en mooie highlighters ook!

  02 January 2019 at 22:32
 • Reply bychristiana

  Ik gebruik eigenlijk zelden highlighter, in ieder geval niet echt als highlighter. Ik heb nu zo’n shimmer Brick van Bobbi brown in gebruik en volgens mij is dat officieel een higlighter, maar ik breng die aan als blusher.
  bychristiana´s last blog post ..‘Bloot onder douche haarverf uitspoelen’ en nog 9 andere vreemde zoektermen

  19 December 2018 at 08:55
 • Reply Laura

  Mooie kleuren hoor, ze staan je ook heel goed!

  17 December 2018 at 12:27
 • Reply Linda

  That’s a first. Heb namelijk nog niet eerder van dit merk gehoord. Ziet er wel mooi uit en de hoghlighter staat je goed!

  16 December 2018 at 22:27
 • Reply Marsha

  Ik gebruik zelf geen highlighter. Maar de pigmentatie ziet er goed uit.

  14 December 2018 at 21:09
 • Reply kiki hasselton

  wauw, mooi, ook de pigmentatie lijkt mij goed.
  kiki hasselton´s last blog post ..5 tips om relaxed en vitaal de koude winterdagen door te komen.

  14 December 2018 at 19:16
 • Reply Silkeblogs

  Supermooie kleurtjes! Ik hooouuuu van highlighter.

  14 December 2018 at 18:34
 • Reply orriens nicole

  Ik vind het hele mooie, lichte kleurtjes. Ze doen me aan het voorjaar denken.

  14 December 2018 at 14:35
 • Reply lodi

  Ik gebruik dit eigenlijk nooit en denk ook niet dat het bij me past, ik vind de goud meer geel lijken, maar staat misschien wel heel mooi. toch hoort het niet bij mij, met mijn rode appelwangen.

  14 December 2018 at 10:01
 • Reply Mariska

  Oh deze vind ik wel heel mooi!
  Mariska´s last blog post ..Sigma Venom liquid lipstick review

  14 December 2018 at 09:22
 • Reply Kreanimo

  Heerlijke kleurtjes!
  Helemaal mijn ding ook! Dat zou ik kiezen!

  14 December 2018 at 08:38
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge