Follow:

Mega Capaciteit Powerbank

 photo 2016Powerbank1a_zpsswwiakzs.jpg
Zoals jullie weten, maak ik tegenwoordig foto`s of filmpje met mij smartphone en dan bewerkt ik ook gelijk en dat natuurlijk kost batterij. Gelukkig is er handige oplaad batterij die je hem overal kan meenemen. Ik testte een Mega Capaciteit Powerbank. Dat klinkt toch woow…Mega Capaciteit. Benieuwd?

 photo 2016Powerbank1aaaa_zps5jfbh3os.jpg
De powerbank heeft mega capaciteit van 20.000 mAh!

 photo 2016Powerbank1aaa_zpsjdko3v0m.jpg
Wat super handig is dat er een USB oplaadkabel met 4 verschillende opzetstukjes bijgeleverd, waardoor u een oplaadkabel voor elk type smartphone of tablet heeft. Alleen werkt helaas de oplaadkabel niet, gelukkig heb ik andere oplaadkabel dus ik kan de powerbank wel gebruiken. In deze powerbank zijn er twee USB poorten (uit) en een in USB poort. Ook heeft deze powerbank een handige LED indicator.

 photo 2016Powerbank1aa_zps2cepqmjo.jpg
De formaat van de powerbank is iets groter dan mijn smartphone maar hij is niet zwaar maar toch best wel zwaar om hem overal mee te nemen. En bovendien is niet zo handig om hem bij de hand overal vast te houden. Voor weekendje weg, op werk/school, in huis, in de tuin is hij wel prima te gebruiken. Ik gebruik vaak mijn smartphone om foto`s te bewerken en deze ideaal, als batterij op kan ik op de bank of in de tuin verder de foto`s bewerken. Je hoeft dus niet dichtbij stopcontact zitten. Ideaal. Deze powerbank is universele en zijn er in vier kleuren beschikbaar en hij kost €21,95 per stuk. Meer andere accessoires zoals bluetooth speaker voor je iPhone of smartphone o.a. Samsung Galaxy S6 hoesje op webshop telefoonhoesjestore.nl

Gebruik je ook powerbank?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like