Follow:

MieToe – Want meisjes zijn ook gek op sieraden

 photo 2016Mietoe1aaa_zpsp2sscmko.jpg
Superleuk nieuws mama en dochter! Voor de kleine meisjes heeft sieradenlabel Proud MaMa het nieuwe merk MieToe opgericht. Vandaag show twee armbandjes van deze sieradenlabel MieToe.

 photo 2016Mietoe1aaaaa_zpsbhkqbapt.jpg
MieToe is tijdloos en heeft een luxe, trendy uitstraling en voor elke meisje is er wel een passend bedeltje. De armbandenlijn van MieToe bestaat uit armbandjes in verschillende kleuren (van fel geel en vrolijk oranje tot zacht groen en hip turquoise). En er hangt verschillende bedeltjes “Lotus, Heart, Diamond, Star, Bow & Alphabet”.

 photo 2016Mietoe1aaaa_zpsu9ievpas.jpg
In mijn hand heb ik twee kleuren “Diamond white/ice en Lotus taupe”. Heel mooi armbandjes.

 photo 2016Mietoe1aa_zpsmqxdtamb.jpg
Deze prachtige kralen armband, geregen op elastiek. Heel soepel om te dragen en past goed op mijn kleine polsen. Alle armbanden hebben een lengte van 16 cm en zijn voorzien van een MieToe logo en de afbeelding ook weer terug te vinden op de achterkant van het logo. Mooi in eenvoud, maar wel met oog voor detail! Mietoe armbandjes zijn geschikt voor meisjes van circa 7 tot 12 jaar. De armbandjes kosten €7,95 per stuk. Leuk voor je dochters, nichtjes en best friend en ook leuk als cadeautje. Kijk voor alle verkooppunten op de website.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like