Follow:

Mij nieuw verslaving – Instagram

Ik ben best laat om instagram te hebben want ik had maar gewone mobiel die alleen maar kan bellen, sms en foto`s maken. Door gevallen tijdens fietsen (artikel) had ik helemaal geen mobiel een tijdje en dat wende ik het wel. Maar toch een mobieltje hebben is het handig vooral als het echt nodig is dan kan ik makkelijk overal mijn man of mijn schoonfamilie bereiken. En wat superleuk is dat tegenwoordig er is een mobieltje met android dus je hoeft niet per se iphone hebben. me so happy toen mijn mobieltje binnen ontvangen. Wat ik doe…meteen instagram apps downloaden 😉 en wat foto`s maken. In het begint waren de foto`s niet zo mooi zoals bij andere instagramers.
Untitled
Wel aantal foto`s ben ik best tevreden (trots 😉 Zo handig dat ik mijn foto`s gelijk kan bewerken en hoepla…plaatsen/updaten.

Alleen jammer dat instagram werkt niet soepel in mijn mobiel. Hier heb ik andere apps gedownload Picsplays dan kan ik share makkelijk naar instagram. Maar als rechstreek via instagram zelf…bleh…irritant…mijn mobiel uit. Elke keer doet net als dat. Gelukkig zijn er genoeg apps en ben tevreden met Picsplay apps.

Dit wordt mij nieuw verslaving en ik wil elke keer wat foto`s maken en gelijk updaten maar voorlopig kan ik alleen thuis updaten. Buiten/ver weg van huis kan ik maar eerst foto`s maken dan later als ik thuis ben, dan past ik de foto`s updaten/plaatsen/share in instagram. Het mij maakt niet uit als maar ik instagram heb 😉 Yeah..baby!

Toen ik mijn mobiel niet kon bellen/sms, was ik helemaal geen paniek (wel een beetje zorgen – Artikel) als maar ik kan instagramen ha..ha… maar gelukkig werkt mijn mobiel zoals het moet..bellen en smsen (Artikel)


Hebben jullie nog leuke apps? Laat mij weten in de comment. Bedankt

Share
Previous Post Next Post

You may also like