Follow:

Mijn Bullet Journal Stickers deel 2

2019-Bullet-Journal2-9a Bullet Journal is hype van dit moment. Met “Mijn bullet journal stickers” is het hartstikke leuk om jouw bullet journal mee te versieren. In dit blogpost laat ik aantal pagina`s zien. Kijk je gezellig mee
2019-Bullet-Journal2-9aaa In dit boek staat alles wat je nodig heb voor jouw bullet journaal. stickerboek bevat meer dan 2.000 stickers. De stickers zijn erg leuk en functionele en hebben verschillende ontwerpen zoals elke maand tabjes met zijn eigen kleur, to-do kopje en nog héél véél meer!

Hieronder aantal pagina`s zien
2019-Bullet-Journal2-9b 2019-Bullet-Journal2-9bb 2019-Bullet-Journal2-9bbb 2019-Bullet-Journal2-9bbbb 2019-Bullet-Journal2-9bbbbb 2019-Bullet-Journal2-9bbbbbb

Dit stickerboek is een gave bundel vol met leuke en handige stickers. Met dit stickerboek kan je je bullet journal inrichten zonder veel te hoeven schrijven of tekenen om een lay-out te creëren. Zeker als je weinig tijd hebt of je handletterskills niet zo goed is (zoals ik). Of als maak je een keer een foutje? Dan plak je er gewoon een sticker overheen. Deze boek is zeker een redder. Kortom een handige hack om je bullet journal makkelijker, vrolijker te maken. Alles wat je nodig staat er in dit stickerboek. Dit stickerboek is goedgekeurd door bekende youtuber Creachick. Dit superleuk stickerboek erg leuk als cadeau te geven of te krijgen. Het kost €12,99, te koop in de boekenwinkels of online.


Mijn Bullet Journal Stickers deel II | BBNC Uitgevers| ISBN: 9789045324272 | 120 pagina’s | €12, 99

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Bouchra

  Oh deze gaat mijn dochter erg leuk vinden vooral met de stickers.

  24 September 2019 at 10:32
 • Reply Riek Muijen

  Super leuk ga ik ook eens proberen om te maken.
  Riek Muijen´s last blog post ..Tomaat pastinaak soep

  18 September 2019 at 09:37
 • Reply Rory

  Ik vind het altijd zo goed dat men daar tijd voor heeft / maakt. Ik gebruik een planner (waar ik heel blij mee ben overigens) maar zelfs aan het plakken van de stickers die ik erbij heb gekregen kom ik niet toe. Op de een of andere manier is de functionaliteit voor mij belangrijker. Toch lijkt het mij wel superleuk om die stickertjes te kunnen plakken. Ik moet terugdenken aan vroeger, mijn schoolagenda’s. Die plakte ik helemaal vol met foto’s en van alles en nog wat.
  Rory´s last blog post ..Waarom minirokjes zó geschikt zijn voor een veertigplusser

  16 September 2019 at 13:09
  • Reply Jeanine

   Gave stickers! Mijn handletteringskills zijn ook slecht dus dit is voor mij een uitkomst.

   19 September 2019 at 13:47
 • Reply Manon

  Wat leuk! Zo kun je echt gelijk goed aan de slag.

  15 September 2019 at 19:00
 • Reply Melissa Schrijft

  Ben niet zo van. Bullit journey maar zag deze volgens mij ook bij creahcick op YouTube

  13 September 2019 at 19:33
 • Reply Melissa

  Ziet er super leuk uit. Ik moet het bullet journalen echt weer oppakken, al een tijdje geen tijd voor gemaakt, helaas.
  Melissa´s last blog post ..Hartverwarmend

  12 September 2019 at 13:40
 • Reply Kool Family

  Ik ben niet zo bezig met bullet journals, maar ziet er wel super leuk uit.
  Kool Family´s last blog post ..Nieuwe start in Gent

  12 September 2019 at 12:39
 • Reply Jouvence.nl

  Ziet er allemaal erg leuk uit! Ik houd hiervan.

  12 September 2019 at 12:09
 • Reply rachel

  deze zijn toch te leuk gewoon 😀 mijn jongste dochter is daar ook zo mee bezig dus die zal dit wel helemaal top vinden 😀

  12 September 2019 at 09:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge