Follow:

Mijn canon 500D kapot (err20) :(

Ik weet het niet meer hoe kan ik zonder camera?! Dhini zonder camera dat zal gek geworden. Mijn derde ogen is kapot. Net ben ik bezig de producten aan het foto`s maken en ik zag zwarte dingen op de scherm dus ik delete it gelijk en weer foto maken en weer die zwarte dingen op mijn foto. En toen wil ik foto maken, verschijnt de text zoals hieronder.. err20. Ik volg advies die ik heb gegoogled maar mijn camera blijft err20 🙁 Dus vanaf heden kan ik niet meer foto`s maken met mijn enige camera spiegelreflex. Super vervelend! Ik moet weer lang sparen om camera spiegelreflex te kunnen kopen. Echt balen!

Foto hieronder heb ik met Arjo`s camera gemaakt. Ik ga voorlopig met deze camera gebruiken, hoewel niet zo fijn camera, vind ik. Ik mag van hem lenen maar de camera is beetje traag maar beter dan zonder camera.
Mijn Canon 500D kapot

Ga ik nieuw camera spiegelreflex weer kopen? Als het kan, wil ik eigenlijk overstap naar Nikon D5100 maar zonde met mijn lenzen die ik nu heb 50mm/1.8 en Sigma 70-300 APO GD Macro . Dus denk ik dat voor Canon gaan en als het kan kopen, wil ik Canon 60D of 600D want de scherm kan omdraaien. Het lijkt mij handig zoals ik vroeger compact camera Canon Powershot A620. Ik weet het niet of ik camera spiegelreflex nieuw kopen. Altijd wat als bezig aan het sparen….irritant!

Oja mijn Canon 500D is meer dan 2 jaar oud en de garantie is helaas niet meer geldig. Repareren kost meer geld dan nieuw kopen. Nu duimen dan het zal money regenen dat zou fijn zijn en ik ga gelijk naar buiten rennen om ze op te vangen en volgende dag naar de winkel rennen om nieuw camera af te schappen want zoals jullie weten, ben ik ongeduldig om eerst te sparen. ik wil nu hebben…nu!

Share
Previous Post Next Post

You may also like