Follow:

Miss Sporty – Fabulous Lash Extreme Colour Mascara

 photo 2014DhMissSportyMascara1aa_zpse5540dda.jpg
De trend van 2014 is GEKLEURDE WIMPERS voor de echte trendsetters! Geef je wimpers een vleugje kleur en laat je wimpers nu meer dan ooit opvallen met de Miss Sporty Fabulous Lash Extreme Colour Mascara’s! Vandaag laat ik jullie een van twee andere geweldige kleuren zien.

 photo 2014DhMissSportyMascara1a_zps7a310ea7.jpg
De verpakking is een hippe opvallende kleurrijk. De kleuren maken het zo hip maar ook zo schattig!

Deze nieuwe Fabulous Lash Extreme Colour Mascara’s zijn speciaal gecreëerd voor jouw oogkleur prachtig laten uitkomen. Is jou ogen blauw kleur, ga dan voor EXTREME TURQUOISE (002)…blauwe kleur mascara maakt je ogen extra blauwer. De twee andere mascara zijn EXTREME PURPLE (001) geeft groene – en bruine ogen een colour boost. De EXTREME GREEN (003) maakt bruine ogen bruiner.

En ik heb bruin ogen en mascara maar ik heb hem in Extreme Purple. Door purple kleurtje in mijn wimpers, toch geeft mijn ogen bruiner eruitzien. En het duidelijk dat ik gekleurde wimpers draag. Kleine meid op Djess`s school zag het meteen…hei… uw wimpers paarse kleurtje zei ze. Dat is dus lekker opvallende wimpers

 photo 2014DhMissSportyMascara1aaa_zpse26799a0.jpg
De mascara geeft niet alleen kleurtje op de wimpers maar het geeft ook volume en geen kloters tijdens aanbrengen.

Een leuke tip: Breng de drie mascara’s aan op verschillende delen van je wimpers. Het resultaat? Een multi-colour effect! Super gaaf!

Miss Sporty Fabulous Lash Extreme Colour Mascara’s zijn in drie kleuren verkrijgbaar. Ze maken de ogen extra opvallend door gekleurde mascara en voor €2.99 per stuk laat je maar je wimpers mooi opvallend.

Miss Sporty producten zijn verkrijgbaar bij de Etos en Da bij jou in de buurt.

Share
Previous Post Next Post

You may also like