Follow:

Moederdag cadeautips – fotoalbum

WebprintNL fotoalbum
Nog een paar weken komt een speciale dag voor alle moeders “Moederdag”. Het is genoeg tijd dus om leuks cadeautje voor je mama te bestellen/kopen of te laten maken. Ik ben zelf al mama en misschien je zelf ook al mama dan kan je een hint geven aan je kinderen en je man wat je leuk zou vinden om cadeautje te krijgen.


Alle cadeautjes zijn welkom voor mij maar ik vind het zelf enorme leuk om fotoalbum te krijgen of te geven. En ik heb genoeg foto`s om een fotoalbum te maken. En liever fotoalbum in vierkante formaat (hints als mijn man stiekem fotoalbum gaat maken 😉 ). Trouwens geeft mijn man al aan mij om zelf fotoalbum te maken. Het is misschien niet echt verrassing meer maar ik vind het niet erg want ik ben blij met mijn eigen zelf gemaakte fotoalbum. Inmiddels heb ik de fotoalbum al ontvangen en ik ben echt superblij mee. Misschien leuk idee voor papa`s en samen met de kids om fotoalbum te maken voor je mama.

WebprintNL fotoalbum
Het fotoalbum verpakt goed en kijk wat prachtig foto van mijn vrolijk krullen ventje op de cover. Ik heb voor hard cover gekozen. De foto was toen wij op vakantie en deze album dus vakantieboek “Zeeland juli 2015”

WebprintNL fotoalbum
De binnenkant heb ik matte fotopapier gekozen en wat een prachtig resultaat. Het maken van fotoalbum is eenvoudig. Er zijn maar twee keuzen om je foto`s te plaatsen per pagina of twee pagina tegelijk zoals hierboven bijvoorbeeld. Wat ik fijn vind dat je de foto`s die niet gebruik kan verwijderen en je weet welke foto die je gebruik door de nummer met rode sign en nummer erop. Handig!

WebprintNL fotoalbum
WebprintNL fotoalbum
WebprintNL fotoalbum
Ik ben echt superblij met vakantie vierkante fotoalbum. Het fotoalbum heeft in groot format XL 30x30cm met 24 pagina maar ik heb een paar extra pagina`s toegevoegd. Naast fotoalbum vierkante formaat kan je ook in staand, liggen of fotoboek themas maken. In 5 dagen heb ik deze prachtig fotoalbum ontvangen. Je hebt dus nu tijd om alvast voor te bereiden.

Op Webprint.nl, een webshop waar je fotoboeken, wanddecoratie, magneten, telefoonhoesjes, onderzetters en nog veel meer kan je zelf ontwerpen met een eigen foto. Helemaal geweldig! Neem dus kijken! Het zit er zeker iets leuks tussen om jouw mama blij te maken!

Altijd op de hoogte van de laatste acties op Webprint door deze Facebookpagina te liken.

Tips : April Actie

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like