Follow:

Mommy Tag 2.0

En toen las ik vervolgt mommy tag op Priscilla en weer neem ik hem over. Op 15de gaan wij zijn verjaardag vieren en op 16de traktatie op school.

1. Hoeveel kinderen heb je en hoe oud zijn ze?
Eén zoon van bijna vijf jaar! Woow..wat tijd vliegt snel zeg!
DJ

2. Wat is jouw mooiste mama moment?
Toen ik hem borstvoeding gaf, vond ik mooiste moment. Zo mooi moment om hem te krullen tijdens borstvoeding.DJ - 2011

3. Wat is jouw grootste frustratie momentje als mama?
Als DJ hij echt met zijn vader zo close en helemaal niet met mij. Maar de laatste weken deelt hij zijn lieve gedrag gelijk. Als hij niet naar mij eerst even luistert terwijl ik hem laat weten hoe, maar daarna een paar minuten later toch maar hij wilt luisteren/kijken.

4. Hoe breng jij je kinderen discipline bij?
Ik kijk naar zijn ogen en zeggen dat het niet goed is en als hij erg vervelend was (niet luisteren) dan op het maatje/trap voor 5 minuten moet hij staan/zitten. Het werkt goed!

5. Vloeken en schelden waar je kinderen bij zijn?
“Oh Shit” deze wordt spontaan uit mijn mondje als ik schrik of niet leuk of als er raar gebeurd of wat vergeten maar daarna zei ik tegen mezelf oeps sorry en probeer niet te hard zeggen. Maar ja, je zei spontaan dan hoort die woord automatisch hard.

6. Is je relatie met je partner veranderd sinds het ouderschap?
Ja. Ik praat veel meer dan vroeger

7. Gedraag jij je soms net als je eigen moeder tijdens de opvoeding?
Soms, denk ik. Maar dan kies ik de goede manier.

8. Hoe is de relatie met je vrienden sinds je mama bent?
Nee… wij hebben eigen drukke leven. En ik ben niet zo sociaal persoon geweest en best kieskeurig. Meestal kijk eerst naar de persoon of die aardig of niet. Ik ben niet zo makkelijk bevriend.

9. Favoriete plek om naar toe te gaan met je kinderen?
Dj is niet nog verlegen en niet zo dapper. Hij wilt altijd onze hand vasthouden. Wij vinden het niet erg maar hij moet een beetje los als wij in de buurt zijn. Hopelijk als hij iets groot bent, wil ik wel naar Legoland, Disney, Efteling, Disneyland Paris, Pretparken, musea`s en veel meer leuk dingen. Het lijkt mij leuk om daar naar toe te gaan. En hij wordt dapper om alles uit te proberen want soms wil ik ook meedoen hi…hi…en hij op foto`s vast te leggen

10. Minst leuke plek om naar toe te gaan met je kinderen?
Ik weet het niet..Geen, denk ik

11. Oorbellen voor baby’s?
Als meisje zou ik wel haar oren gaatje geven voor oorbellen. Maar voor Dj vind ik het (nog) niet nodig.

12. Favoriete verzorgingsproduct voor je kinderen?
Vroeger gebruik creme van Zwitsal. En vanaf twee jaar heeft hij last op zijn wangen. Geen idee van wat de oorzaak. Volgens de dokter exzeem en schimmel. Wij smeerden zijn wangen met vaseline en gelukkig werk het goed. Maar nu weer zie ik een paar rode stipjes op Dj`s wangen. Andere zijn verzorgingproducten zoals shampoo van Action en of Kruidvat vandaan.

13. Must have mama make-up?
Alle make-up producten zijn must have. favorieten zijn o.a. Deodorant, hand body, parfum etc

14. Liever in bad of onder de douche? En je kinderen?
Wij douchen onder de shower. Helaas hebben wij nog geen bad. Ik zou liever bad hebben. Het lijkt mij heerlijk. Dj vindt ook leuk. Nu gebruik zijn zandbak als bad in onze badkamer. Elke avond lekker saampjes met zijn pa badderen.

15. Ben je terug op het oude gewicht als voor de zwangerschap?
Nee maar ik vind het niet erg want ik wil een beetje mollig. Alleen graag wil ik mijn buik plat net als toen voordat zwanger was.

16. Volg je een studie of heb je plannen een studie te gaan volgen?
Nee. Ik wil wel studie volgen, het probleem is, ik weet het niet welke opleiding zou ik volgen. En graag rijles nemen. Alleen vind ik de kosten te duur.

17. Wat is het favoriete televisieprogramma van je kindje waar je niet zo blij mee bent?
Vroeger was Bumba, Teletubbies en tegenwoordig Mascha en de beer, Buurman buurman, Cars en andere disney filmpje en tekeningen film

18. Zijn wasbare luiers iets voor jou?
Nee…niets voor mij.

19. Je weet dat je moeder bent als je….

20. Heb je de eerste Mommy Tag ingevuld?
Ja, je kunt hem hier terug lezen.

Share
Previous Post Next Post

You may also like