Follow:

Mommy Tag

Ik las deze tag op Priscilla en ik vind het leuke tag dus ik neem hem over.

1. Ben je een werkende mama of een thuisblijfmama?
Werkende mama in eigen huis (Thuisblijfmama)
me & Djess

2. Zou je het anders willen?
Graag wil ik eigen centje hebben. Ik zou graag werken thuis (thuiswerken).

3. Mijn kind slaapt altijd in haar eigen bedje of wiegje?
Vanaf baby slaapt hij bij ons in het midden want ik gaf hem tot 15 maanden borstvoeding. Daarna moest ik altijd naast hem liggen en als hij al sliep, probeerde ik te ontsnappen maar het was echt drama. Hij werd wakker en huilen. Ik kon dus niet weg. Toen hij twee jaar probeerden wij dat hij in eigen bedje slapen. Het was echt ellende (artikel terug lezen als je wilt). Tegenwoordig kan hij in eentje slapen maar dan in onze bed 😉 Wij vinden het niet erg want ik kan hem gelijk zoenen…zoenen en zijn mondje ruiken…hm lekker. (gek he ik vind het nog steeds lekker geurtje hoewel nu iets meer stinken dan toen nog alleen borstvoeding at). Straks als hij 16 jaar wil niet meer bij ons slapen dan wij zouden hem missen zijn.
Djess

4. De beste aankoop voor je kindje?
Voor mij persoonlijk denk ik, de eerste baby kleertjes.

5. Hoeveel kinderen wens je?
Graag twee hebben. Een jongen en een meisje. Toen ik 25 jaar was, zei ik al tegen vriendinnen dat ik twee kinderen wil hebben. De oudste een jongen en de tweede meisje. Hopen dat wij de tweede gezonde kind hebben. Het was bijna maar jammer. Zo jammer 🙁 artikel terug lezen

6. Date Night (een uitje alleen met je partner)? Hoeveel dagen/avonden per maand?
Niet zo vaak. wij wilden wel graag maar wij missen hem/Djess vaak. Dus eigenlijk gaan wij liever met drieën. Wij kunnen niet meer zonder hem.

7. Favoriete bezigheid van je kindje?
Met zijn autootjes, lego en trein spelen, youtube via tab of zijn pa computer, boek lezen voordat slapen, Tv kijken, buiten spelen met zijn nichtje en leren alfabet via apps en niet vergeten…help ons (ook bezigheid toch).
Djess

8. Heb je tijdens de zwangerschap een miskoop gedaan?
Ja… en eetstoel. Echt een ram…moeilijk schoonmaken (hij is al lang weggegooien). Bekertje en hij was best duur maar een keertje gebruiken. De water komt er moelijk uit.

9. Het favoriete eten van je kindje?
Brood, rijst, bami, fruit (nog niet allemaal), alle Chocolade en koekjes

10. Heb jullie een grotere (gezins)auto aangeschaft?
Nee, nog geen budget. Djess telt de auto deuren die hij ziet dat het anders is met onze auto. Kijk mam..de auto heeft meer deuren. zes deuren zei Dj incl. de voorkant 😀

12. Wat is je droom vakantie met kids?
Naar mijn Familie in Indonesia, Disney, Legoland, Greekland en naar heerlijk vakantiebestemming.

13. En je droom vakantie zonder kids?
Als Djess groot bent, willen wij graag zeker op vakantie gaan. Een roadtrip door Europa, Azie, USA en mooi plekjes op aarde

14. Wat is er veranderd in je leven sinds je mama bent?
Alles. Vroeger bijv. als ik een van mijn vinger per ongeluk gesneden….oei…net als kind ..aw..aw… heel week de pleister wilde niet eraf 😀 Nu niet meer zo. Meer dapper als ik iet moet vragen. Het moet wel, anders wie dan. Mijn man op werk. Twee keer per maand ongeveer ging ik naar het centrum of naar Rotterdam om te winkelen. Zeuren dat ik graag naar andere steden winkelen samen met mijn man.

15. Mijn hart smelt als ik ……….. (maak de zin af)
Djess mijn kusje geef, lachen en zei dat mama moet dichtbij Djess blijven.

16. Waar shop jij de leukste kinderspullen?
Overaal van Action, Zeeman, Wibra en of via webshop. De laatste tijd koop ik vaak bij zeeman of hema omdat de winkels dichtbij in de buurt. Ik kan naar daar toe met de fiets en gelijk boodschapen doen ofzo.

17. Favoriete mama make-up en verzorgingsproducten?
Favoriete make-up en verzorgingsproducten zijn genoeg. Ik laat op de foto`s hieronder zien
Untitled
Untitled

18. A-merk of huismerk?
Ooit A-merk – Pampers, Zwitsal vooral als er leuke actie dan kocht gelijk veel. De laatste tijd meer naar huismerk zoals die van Lidl, Kruidvat luiers, Kruidvat baby verzorging maar nu gebruik niet zo meer. Wij kopen nu bij Action Johnson of notusan of shower met cars plaatje erop.

19. Heb je altijd een kinderwens gehad?
Ja. Twee kinderen graag wil ik hebben. Een jongen en een meisje. Zoals ik al verteld op nummer 5

20. Wat is het leukste aan het moederschap?
Alles leuk om alles mee te maken. En ik heb zin in om weer nog een keer mee te maken.

Share
Previous Post Next Post

You may also like