Follow:

Monster Beats Headset By Dr. Dre urBeats

 photo 2016GSMpuntNL1aa_zps5qbwqnue.jpg
Toen ik leuk mail om samen te werken las, heb ik zeker interesse om mee te doen. Deze keer heb ik een Monster Beats Headset By Dr. Dre urBeats uitgekozen. Tja…naast de bluetooth speaker kan je je favoriete muziek genieten via een headset luisteren. Vandaag vertel ik meer hierover

 photo 2016GSMpuntNL1aaa_zps1tonn0gk.jpg
De headset zit in een mooi hard doosje. Wat zit er in de doosjes van Monster Beats Headset by Dr. Dre urBeats :
– urBeats hoofdtelefoon
– Schakelaar en microfoon in de kabel
– Opbergtasje
– Vier paar oordopjes

 photo 2016GSMpuntNL1aaaaa_zpsymwgxs18.jpg
De urBeats headset heeft een rode draad met zwarte oordopjes. Aan het snoer van de headset is er een handige knopjes die je kunt gebruiken om muziek en gesprekken te bedienen, als een microfoon. Met dat knopjes kan je naar volgende liedje luisteren of laten pauzeren. Hoewel ik niet zo gebeld word of bel mijn man of iemand anders is deze telefoon headsets toch ideaal en handig voor handsfree bellen. Zeker ideaal voor drukke mensen. Maar ook is ook mooi en geschikt naar muziek of favoriete liedjes te luisteren. Er komt mooi bass geluidjes. Er zijn in verschillende maten oordopjes meegeleverd. Ik ben niet gewend met groot en diepe oordopjes dus ik kies voor de kleinste dopjes. Ze voelen iets zwaarder aan dus ik moet toch wel even aanwennen. Wat ook handig is er een clipje er meegeleverd die zorgt de headset aan een shirt of vest/jas vastmaken dan heb je geen last van opvliegende kabel tijdens wandelen of fietsen.

 photo 2016GSMpuntNL1a_zpsqhbvespb.jpg
De Monster Beats Headset by Dr. Dre urBeats is voor HTC toestellen gemaakt en maar ook voor andere merken telefoon werkt prima zoals Huawei Ascend P7, Samsung. Ook voor tablet en notebook. Via GSMpunt blog vind je uitgebreid informatie over de product en ook nieuws, reviews, tips voor reparaties. Monster Beats Headset by Dr. Dre urBeats kost € 99,95 € 69,95 op GSMpunt.nl te bestellen.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like