Follow:

Monster Jam komt terug naar Arnhem!

Monster-Jam22 Hoi..hoi…! MONSTER JAM: Het is luid, het is krankzinnig…het is TERUG!
Start de motoren! Monster Jam® komt het weekend van 3 en 4 december 2022terug naar het Gelredome in Arnhem! Fans en sensatiezoekers van alle leeftijden kunnen eindelijk weer genieten van brullende motoren, races en ongelofelijke stunts van de meer dan 5000 kilo wegende Monster Jam trucks en hun coureurs.
El-Toro-Loco-1 Back in action!
Feld Entertainment, producent van o.a. Monster Jam enDisney On Ice, werd net als zoveel andere live-entertainment bedrijven zwaar getroffen door de COVID-19 pandemie. Maar sinds de opleving van de entertainmentindustrie heeft het bedrijf in Amerika alweer miljoenen fans mogen ontvangen. Nederland is, na het Verenigd Koninkrijk, het eerstvolgende land dat is aangekondigd in de Europese tour van Monster Jam.
Grave-Digger-2 Freestyle-, Skills-en Racing-competities
Wereldberoemde Monster Jam trucks, waaronder de legendarischeGraveDigger®, 12-voudig wereldkampioen Max-DTM, ElToro Loco®en Megalodon® verleggen alle grenzen in Freestyle-,Skills-en Racing-competitiesop het speciaal aangelegde off-the-road parcours in het stadion. De halsbrekende toeren, technische tricks en waanzinnige sprongen van de FMX freestylemotorcrossers zorgen voor een extra adrenaline kick.
Megalodon Iedereen houdt van Monster Jam!
De bezoekers van Monster Jam zijn heel divers: van jong tot oud, van gezinnen met kinderen tot groepen vrienden en van autofans tot sensatiezoekers. Net zo divers zijn de coureurs van de monster trucks. En dat niet alleen, het zijn ook allemaal buitengewoon goed getrainde mannelijke en vrouwelijke atleten van wereldklasse. Ze hebben niet alleen fysieke kracht en mentaal uithoudingsvermogen, maar beschikken ook over unieke vaardigheden. Ze pushen hun trucks tot het uiterste met backflips, verticale stunts enhet racen met snelheden tot ver over de 100 kilometer per uur over een ruig parcours. Niet voor niets heeft Monster Jam over de hele wereld fans, die gek zijn op deze enerverende live motorsportactie.

Monster Jam Pit Party
En alsof de wedstrijden nog niet genoeg zijn, is er ook een Monster Jam Pit Party voorafgaand aan de show. De Pit Party is de enige plaats waar fans de enorme trucks van héél dichtbij zien, hun favoriete coureurs en teams ontmoeten, foto’s nemen, handtekeningen scoren, meer inzicht krijgen in hoe deze technische hoogstandjes zijn gebouwd en andere activiteiten beleven.

Enkele indrukwekkende feiten over Monster Jam:
– Elke motor levert ongeveer 1.500 pk.
– Het duurt 1.500 manuren om een baan te bouwen en te verwijderen.
– Een band van een Monster Jam truck is maar liefst 1.68 meter hoog. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op MonsterJam.nl

Monster Jam®, het meest spectaculaire evenement op vier wielen voor de hele familie, komt terug naar het Gelredome in Arnhem!

Gelredome | 3 & 4 december 2022
Pit Party – 10.30 – 12.00 uur
Monster Jam – 13.00 – 15.00 uur

Liefs, Dhini

Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

persbericht. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge