Follow:

Monstera ketting met geboortejaar

Lovy  de mamaketting
Vandaag laat ik mijn nieuwe gepersonaliseerd ketting aan jullie zien. Ik ben dol op gepersonaliseerd spullen. Van Lovy mocht ik een sieraden uitzoeken en ik heb voor de mama ketting gekozen. Meer hierover lees je gauw verder

Lovy  de mamaketting
Over LOVY
Laura de eigenaar van Lovy maakt sinds 2009 mooie sieraden voor baby’s, kinderen en sinds een paar jaar ook voor moeders. Ze begon ooit met parelarmbandjes voor baby’s en dat is inmiddels uitgegroeid tot een hele brede collectie van honderden armbanden, kettingen en bedels. Uitgangspunt blijft altijd dat het sieraad een speciaal moment vastlegt, bijvoorbeeld een geboorte, doop, communie, huwelijk of verjaardag. LOVY staat voor ‘lovely’ en ‘lucky’, mooie kindersieraden met een bijzondere betekenis. Alle sieraden kunnen gepersonaliseerd worden met een zilveren naambedel of een datum.

De sieraden van Lovy is gemaakt van echt zilver door en door .925 zilver. Hier hoeft je dus niet bang te zijn dat er een laagje af gaat. Laura vindt het belangrijk dat een zorgvuldig uitgekozen mama ketting met veel emotionele waarde ook heel lang meegaat. Je kan je sieraad dus oneindig vaak oppoetsen, zodat hij weer mooi glimmend wordt.

Lovy  de mamaketting
Deze mama ketting heb ik met monstrea blad met een parel en er staat de geboorte jaar van mijn zoon 2010, in Romeinse cijfer is ” MMX “. De geboorte jaar is in de Romeinse cijfers met slagstempels en een hamer in het zilver geslagen. Zo krijg je een mooie diepe indruk. Stempelen is een ander proces dan graveren, waarbij een machine al het werk doet. Laura slaat elke letter of cijfer met de hand in het zilver, waardoor je een robuuste en niet-perfecte uitstraling krijgt. LOVY heeft 6 letterstypes, tientallen symbolen en een heleboel voorbeelden om uit te kiezen.

Het monstera blad is op dit moment heel erg populair en ik ben dol op dit blad. Het komt dus goed uit toen ik deze ketting zag, koos ik meteen hem. Nu niet alleen een Monstera plant in huis maar ook in een sieraden. Monstera plant heeft ook nog een mooie betekenis. Het staat namelijk symbool voor een lang leven.

Lovy  de mamakettingLovy  de mamaketting
Er zijn maar twee variant lengte 50cm en 60cm. Ik heb voor 50cm lang gekozen. De lengte mag van mij ook in kort variant beschikbaar zijn, in 40cm of 45cm lang ofzo. Ik ben ook dol op ketting met de lengte die niet zo lang is. Maar de ketting zelf vind ik heel erg mooi. Er zijn nog veel mooie sieraden van Lovy. Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd zilveren sieraden voor je zelf, je kinderen of iemand anders? En of wil je een speciale set sieraden laten maken? Dat kan ook. Ik zou zeggen check de webshop Lovy. Veel shop plezier!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like