Follow:

Moschino Toy 2 gift set (shower gel, body lotion + 10ml tasspray)

2023-Moschino-Toy2aa

Hoi…hoi…! Voor een leuke cadeau heb ik tip voor jullie. Vooral special voor parfumliefhebber. Vandaag laat ik een parfum gift set “Moschino Toy 2 gift set”zien. Kijk je verder

2023-Moschino-Toy2a In deze cadeau set bevat : 1 parfum in superleuke flacon (100ml), 1 10 ml tasspray, 1 shower gel en 1 body lotion.
Moschino Toy 2 heeft een licht transparant flacon, super schattige flacon. Eerlijk ben ik zwak voor leuk/bijzonder vorm van flacon. De geur soms voor mij nummer twee. Niet goed natuurlijk want tja voor wat parfum heb als alleen voor decoratie maar goed. Ik hoop dat deze geur lekker ruikt want ik wist helemaal nog niet. Soort blind buy zeg maar.

TopNoten: Appel, Mandarijn, Magnolia
MiddenNoten: Witte Aalbes, Pioenroos, Jasmijn
BasisNoten: Muskus, Amberhout, Sandelhout
2023-Moschino-Toy2aaa Op mijn huid ruik ik heel fris met een beetje fruitig van appel en de citroen is goed aanwezig. Er komt daarna wat bloemig noten. De houtnoten ruiken heel weinig. Het duurt ongeveer 3-5 uren lang hangen. Een geur voor overdag en ik denk dat voor jonge doelgroep. Een frisse geur voor in de lente en zomer seizoen en voor overdag. Ben je bekend met dit parfum?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge