Follow:

MUA Matte lipstick Wild Berry

 photo 2016MUAlipstick1aaaa_zps8tpv2tw4.jpg
Vorig jaar heb ik de doorgeefbox meegedaan en ik heb aantal make-up er uit gehaald o.a. deze liptick van het merk MUA. Ik las/hoor en kende wel dit merk maar nog geen gehad. Toen ik in de doorgeefbox dit merk zag, zonder twijfel haalde ik hem eruit want tja ik ben erg benieuwd naar. Vandaag show ik aan jullie


 photo 2016MUAlipstick1a_zpsi0t19iru.jpg
Zo ziet er de huls van de lipstick.
 photo 2016MUAlipstick1aaa_zpszozbj2wh.jpg
Voor zekerheid heb ik de lipstick even de bovenste stuk gesneden en daarna met alcochol schoongemaakt. Hoewel staat o het boekje dat de make-up producten zoals lipstick/blush etc door oude eigenaar schoongemaakt. Ik geloof het wel maar voor mij persoonlijk vind ik fijner als ik zelf de second hand make-u producten nog een keer schoon te maken.
 photo 2016MUAlipstick1aaaaa_zpseyg8hzxs.jpg
De lipstick is zacht en heeft matte effect. Het brengt een beetje stroef en hier en daar niet zo goed dekken. De kleur vind ik een beetje te donker maar wel mooi. Van dichtbij zie je de pigmentatie minder aanwezig maar iets ver zie je beter, vind ik. De lipstick en blijft een uur of drie uur prima zitten dus je kunt hem rustig hem weer bijwerken als na eten en drinken.

Liefs,
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like