Follow:

MUDMASKY Facial Detox Purifying Recovery Mask

Mudmasky
Heerlijk om regelmatig een masker te gebruiken. Dit merk is nieuw voor mij. Ik ben erg blij dat dit masker in de jouwbox editie 1 zat. Benieuwd wat ik ervan vind. Vandaag blog ik hierover. Lees je mee

Mudmasky
MUDMASKY Facial Detox Purifying Recovery Mask zit in een tube. Dit product is een kleimasker. Dit merk is razend populair in Amerika. Het product bevat natuurlijke ingrediënten en is ideaal om je gezicht een flinke reiniging te geven. Het masker verfijnt je poriën, hydrateert, werkt anti-aging, laat de huid stralen en polijst de huid.

Mudmasky
Wanneer ik dit masker op mijn huid aan, ruikt dit product aangenaam en ik zie hier en daar net als stukjes blaadjes. 10-15 minuten even laten drogen daarna spoel met lauw water en een beetje zacht rond masseren. Het voedt mijn huid goed, heerlijk gezuiverd huid daarna brengt ik de Witch hazel aan en dagcrème.

Mudmasky
Wat een heerlijk en een hele fijne masker. Mijn huid is heerlijk gezuiverd, soepel en gehydrateert. MUDMASKY Facial Detox Purifying Recovery Mask is niet op dieren getest en kun je daarom zonder zorgen gebruiken.

Ben je bekend met dit merk?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Anne van Huis

  Nee dit merk kende ik nog niet maar ga ik ook maar eens proberen! Wel weer eens zin in een maskertje.

  13 August 2018 at 22:01
 • Reply Rory

  Nog niet van gehoord. Maar wat Christiana zegt. Uit boxen en goodiebags komen vaak de leukste dingen, items en merken omhoog. Ik heb nog nooit een kleimasker geprobeerd trouwens. En wat een mooie ‘profiel’ foto Dhini!
  Rory´s last blog post ..Pieter Konijn (aka Peter Rabbit) + winactie DVD en Blu-Ray

  12 August 2018 at 10:30
 • Reply bychristiana

  Helemaal nieuw voor mij, dit merk. Maar dat vind ik dan ook juist altijd het leuke aan van die boxen, nieuwe merken ontdekken;-)
  bychristiana´s last blog post ..Onze bruiloft in Nederland | Behind-the-scenes

  11 August 2018 at 14:37
 • Reply Melisza

  Wat een aparte masker. Aan de naam zou je niet denken dat jij aangenaam zou ruiken

  10 August 2018 at 14:55
 • Reply Debby Barcelonamom

  Ik ken dit merk zelf niet, maar het klinkt erg verfrissend.

  10 August 2018 at 14:35
 • Reply Mira

  Heerlijk masker lijkt me dit!
  Mira´s last blog post ..Blog Academy | Ik wil bloggen. Waar moet ik beginnen?

  10 August 2018 at 10:48
 • Reply nicole orriens

  Wat fijn dat je huid zo goed reageert op dit spul en dat het dus doet wat je hoopte!

  10 August 2018 at 06:59
 • Reply Nicole

  Ja heerlijk is deze! Leerde hem ook kennen via de jouwbox 🙂
  Nicole´s last blog post ..Citroen-Limoen-Siroop

  09 August 2018 at 22:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge