Follow:

My haul bij Everyday minerals

Een tijdje geleden had ik een bestelling geplaatst bij Everyday Minerals in Amerika en vandaag zijn ze binnengekomen!
Deze producten kwam ik tegen op via beautygloss
(Mascha) site en miss lipgloss (cynthia) site. Dankzij hun site weet ik nu over make up, fashion en ook andere informaties. Wat? Where? Hoe? en Hoeveel kost de producten? Hun site is gewoon top…top…omdat ik allemaal gewéldige dingen door hun ontdek.

Ik gebruik alleen moisturize Hydra van Eeste Lauder (vroeger wel vloeibare foundation) en dan gelijk powder. En dit is de eerste keer dat ik poeder foundation gebruikte. Je moet het met een kwast aanbrengen. Ik vind het zelf een hele fijne methode. Geen vieze vingers of handen.

Dit is myn tweede bestelling. Dit zijn ze:
1. Long handled Kabuki Brush
2. Foundations (Golden) Golden-Fawn Intensive
3. Fisnishing Powders Dust
4. Skin&Body Horsetail Everyday Everywear
5. Foundations (Beige) Beige Medium Beige Neutral Semi-mate

A (Free Sample Kit)
A1.Buff-Beige Neutral Foundaion, A2. Olive-Golden Medium Foundation, A3.
Golden-Medium Tan Foundation, A4. Concealer-Medium en A5. chit Chat blush

Free Gifts ( Die kreeg ik gratis 2 eyeshadow en 3 brushes.Ik ben blij mee 😉
B1.Silver bells
B2.Ginger Bread Man
B3.Sahding of ‘fan’-brush

B4.Wimper en Weknbroauw borsteltje
B5.Blend-penseel

Bedankt myn lieve man voor leuke bestelling xxxx :muah:

Share
Previous Post Next Post

You may also like