Follow:

My Mepal maak’m mooi en winactie

My mepal
Vroeger nam ik ook broodtrommel naar kleuterschool en vandaag ga ik boordtrommel niet van mij maar wel van DJ laten zien. Deze is speciaal personaliseer jou eigen broodtrommel van MyMepal.com. Een webshop die speciaal om je je eigen Mepal producten (zoals Lunchbox mini to go, Schoolbeker campus, Duo beker to go en nog een paar klik hier) met je eigen naam of foto te maken. Hoe leuk is dat.


My mepal
Toen ik Dj op school ophaalde, vertelde ik DJ dat er een pakketje voor hem thuis lag. Met zijn glimlach zei hij..oja mama? Ja..en je mocht de pakketje zelf openen. Ik besteld
My mepal
My Mepal product ziet mooi in leuke inpakpapier. Mooi …net als gewoon een cadeautje.
My mepal
My Mepal
Ik maakte een lunchbox midi to go met daarop DJ foto met cars en zijn naam er op de deksel. Ik ben zelf erg nieuwsgierig van het resultaat want op My Mepal site zag er mooi uit. En toen DJ de inpakpapier opende, was ik verbaasd dat geen foto van DJ erop, alleen de tekst. Wat is er mis….ik heb tocht goed gecheckt een paar keren. Dus helaas staat alleen zijn naam er op. Misschien gaan wij die zelf pimpen (met pen permanent zelf tekenen). Fijn dat DJ niet erg vind. De lunchbox ziet er simpel maar toch mooi uit met eigen naam.

De kleur van lunchbox kan je zelf je eigen favoriete kleuren (7 kleuren) kiezen (de broodtrommel, de deksel en zelf de oortjes kleurtje geven). Alleen voor de oortjes is maar twee kleuren wit en zwart. Daarna kies je je eigen achtergrond voor op de deksel of je eigen foto als achtergrond (dat heb ik gedaan, alleen mislukt, denk ik) toevoegen of er wat fout, alleen heb ik geen idee. En verder kan je plaatje(s) toevoegen en die kan verplaatsen waar je wilt die staan en groot of in kleine formaat. En alle laatste schrijf je je eigen naam of andere zinnen/tekst bijv. Keep calm en eet me” ofzo toevoegen. Dan bestel maar!

My Mepal
De binnenkant van de lunchbox is er een verdeelschotje voor je eten kan gescheiden worden. DJ weet het al. DJ neem nog geen broodje mee naar school maar hij kan deze wel gebruiken voor zijn lekkers en drinken (af en toe pakje drinken).

My mepal

Untitled
Toen ik mail stuurde met de vraagje. Na de foto en de tekst gestuurd, ontvingen wij de deksel maar en deze keer met foto als achtergrond. Alleen bij deze mis ik de klemmetjes, gelukkig kunt mijn man de klemmetjes van andere deksel eraf doen en in deze deksel doen. Dus nu DJ heeft zijn eigen broodtrommel met eigen foto van zijn cars collecties. Op school kwamen zijn klasgenoten naar DJ`s toe om zijn broodtrommel te bewonderen.

De prijs van My Mepal lunchbox midi to go is varianten. Dat hangt wat heb je in lunchbox mooi gemaakt. Onbedrukt (niks toegevoegd) €8,99, Alleen tekst €12,99 (die van ons dus), Ontwerp €15,99

Heel leuk om te geven als cadeautje of voor je zelf kan je je eigen personaliseer lunchbox ontwerpen op MyMepal.com. De betalingen gaan via Ogone en of via overboeking.

Winactie

En wat superleuk is dat jullie één zelfontworpen lunchbox midi maken.

Wat moet je doen :
– Laat een reactie achter “Ik doe mee”

Extra Kans :
– Like dhini.nl bloglovin (niet verplicht maar het zou lief vinden)
– Like My Mepal facebook
– Je mag delen op twitter

De winactie loopt tot 19 april en de winnaar krijgt emailtje

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like