Follow:

My new toy : Fujifilm instax mini 25

Untitled
Welcome to me Fujifilm instax mini 25. Yes! Hij is nu al een tijdje van mij best lang wachten (ben ongeduldig). Hierover heb ik shoplog artikel al geplaats. Klik hier om terug te lezen. Deze camera stond in mij wishlist. Ik heb hem via ebay gekocht met incl. 50 filmpjes in 5 box.

Untitled
In de box zitten er twee batterijen, close-up lens, boek intructies en stray. De camera is van hard plastic en daarom lekker licht.
Untitled
Close-up lens
Untitled
Nu ga ik de filmpje erin doen
Untitled

Untitled
Van achterkant zijn er power knopje (de rood knop), scherm om te zien hoeveel filmpjes nog er zitten naast er kleine witte knopje voor instellingen Licht – Donker en de andere flits en landschap. De voorkant zijn er een knopje om te drukken als je een foto wilt maken en een spiegeltje voor selfie.

Untitled
Hier is mij eerste polaroid foto. Niet de charmant foto ha..ha… maar ben blij met mijn new toy
Untitled
Djess houdt de polaorid goed vast. De polaroid laat de resultaat zelf zien. Niet laten bewegen (net als vroeger als ik me goed herrinneer)
Untitled
Hieronder heb ik een paar foto`s gemaakt. En ik heb deze camera al een hoesje die ik ook via ebay gekocht. Artikel terug lezen.

Ik hoop dat jullie leuk vinden om te zien over fujinfilm instax mini 25.

Share
Previous Post Next Post

You may also like