Follow:

My Skin Facial Sheet Mask “Kitty Face”

My skin Facial Sheet
Een paar weken terug heb ik twee Facial scheet Masks bij de Action gekocht. Maar in de blogpost van vandaag ga ik een Facial Sheet Mask Kitty Face aan jullie vertellen. Is deze facial scheet mask yay or nay? Lees je mee

My skin Facial Sheet
My skin Facial Sheet
De verpakkingen vind ik al erg leuk en fleurig eruitzien. Dit masker is een tissue masker in roze kleur met daarop schattige kitty face erop gedrukt. Op de achterkant vind je informatie. Zoals we inmiddels weten, het is belangrijke dat je je gezicht eerst goed grondig te reinigen voor het gebruik van het masker. Het formaat van de masker is prima. De vochtigheid van het masker is goed genoeg en nog over in de sachet. Het masker ruikt aangenaam. Na 10 tot 15 minuten laten inwerken, verwijder ik het masker en masseer ik het resterende serum in de huid. Mijn huid voelt na gebruik heerlijk zacht. Van mij dit masker een dikke yay! Deze cute gezichtsmasker is echt een eye catcher en het is ook leuk om samen met je vriendinnen te doen. Ik kocht dit masker bij de Action, kost maar € 0,59

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Janet | thatonetime

  Haha te cute! Dat ziet er leuk uit zeg… fijn dat het ook werkt. Voor die prijs hoef je het zeker niet te laten!
  Janet | thatonetime´s last blog post ..10x to do in Alkmaar, Nederland

  28 November 2018 at 20:24
 • Reply bychristiana

  Deze staat wel erg cool zeg! Ik had eens een keer een masker dat bestond uit losse ‘schijfjes’ die je op je gezicht moest plakken. Ik merkte niet echt een super hydraterende werking of zo, maar leuk is het wel!
  bychristiana´s last blog post ..Kneipp World of fragrances geurstokjes & geurstokjes

  27 November 2018 at 11:01
 • Reply Daphne - verdraaidmooi

  Leuk masker en dat voor die prijs!
  Daphne – verdraaidmooi´s last blog post ..Essence into the snow glow – sneak peek

  27 November 2018 at 10:27
 • Reply Yousra Yasmine

  Wat een heerlijk en super leuk masker! Goede revieuw!
  Yousra Yasmine´s last blog post ..Nieuwe teleurstelling en steeds meer klachten

  26 November 2018 at 22:30
 • Reply Evelien

  Wat een cutie, zo leuk om te zien ook! En fijn dat hij goed werkt, ook heel belangrijk 😉

  26 November 2018 at 22:12
 • Reply Bianca

  Dit masker klinkt goed en ziet er ook nog eens heel leuk uit x
  Bianca´s last blog post ..HAIRCARE | GUHL COLOR PROTECTURE & PEARLANCE

  26 November 2018 at 21:11
 • Reply Estrella

  Oh die heb ik ook een keer geprobeerd, ziet er zo grappig uit! Kan me niet herinneren of ik ‘m nou ook echt fijn vond. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk een hekel aan gezichtsmaskers heb. Ik vind het heel onprettig om iets nats of glibberigs op m’n gezicht te hebben. Valt bij mij in dezelfde categorie als nat haar hebben. 🙂

  26 November 2018 at 17:33
 • Reply Naomi

  altijd lekker maskers voor je gezicht deze is ook nog eens leuk om te zien

  26 November 2018 at 12:35
 • Reply Priscilla

  Wat een leukerd! Ik vind dit soort maskertjes altijd heerlijk, ik gebruik ze alleen te weinig.

  26 November 2018 at 11:40
 • Reply Felice Veenman

  haha, ik moet er niet aan denken, dat te dragen, ik word al vaak genoeg een kattekop genoemd 😉

  26 November 2018 at 10:59
 • Reply Yvonne

  Haha, wat een grappig gezichtsmasker zeg! Ik gebruik eigenlijk nooit maskers, maar had er laatste één cadeau gekregen.. een peel off masker.. lekker samen met mijn dochter van 6 uitgeprobeerd en we hebben enorme lol gehad. 🙂

  26 November 2018 at 10:58
 • Reply lodi

  Ik vind die masker reviews altijd zo leuk om te zien, deze is wel heel leuk zeg, ik ken deze helemaal niet. voor de prijs hoef je het niet te laten.
  lodi´s last blog post ..Waar moeten veilige speelkeukens aan voldoen?

  26 November 2018 at 10:56
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge