Follow:

My Third eye

Untitled
Canon 600D + 18-55mm

Sinds ik digitale spiegelcamera heb, word hij mijn derde oog voor mij. Ik wil hem altijd overal meenemen. Het is wel best lastig omdat toch best groot is. Maar ik wil zo graag foto`s maken vooral als wij/ik met Djess gaan. Dan wil ik graag Djess altijd op foto`s zetten.
Ik zei altijd tegen mijn lieve man…voor Djess later. Misschien omdat ik niet zo veel foto`s heb toen ik klein was. Zo`n wraak ofzo. Wel lijkt mij handig als compact digitale camera zoals Arjo hebt of iPhone (artikel). Dat zou makkelijk zijn als ik wat iets op foto`s wilt zetten. Dus hoeft niet per met deze camera foto`s te maken.

Soms denk ik ..ben ik de enige die geen iPhone heb. Wel jammer maar goed….ik ben nog blij dat deze camera heb. Slaap lekker straks

En Hoe blij ben je?

Share
Previous Post Next Post

You may also like