Follow:

My week in pictures 364

18feb20-MWi-P-aVandaag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Wil je meelezen? Klik dan snel verder

Maandag 17 feb

17feb20-MWi-P-a
Mijn planning was de hele dag thuis schoonmaken maar het ging niet door want plotseling moest ik weg.
17feb20-MWi-P-aa
Gelukkig was het niet laat thuis dus toch even snel stofzuigen en in de keuken opruimen maar ik kan niet verder want de self adhesive papier heb ik niet zo veel. Alleen een kast en een plank.

Dinsdag 18 feb

18feb20-MWi-P
Zin in mie als lunch maar deze is helemaal niet pittig. Zelfgemaakte boodschappen tas uit jeans die ik bij de kringloop vorig jaar had gekocht.

Woensdag 19 feb

19feb20-MWi-P-a
De wiel achter is weer kempes/leeg dus weer moet gepompt worden.

19feb20-MWi-P-aa
Het is woensdag dat betekent mag andere eten en deze keer hamberger. Aantal Aliexpress bestelling binnen

Donderdag 20 feb

20feb20-MWi-P-a
Soms heb je alleen kaarten mee en heb ik dus dunne portemonnee nodig, snel zelfgemaakt maar de ritssluiting is niet soepel, helaas. Het moet andere rits gebruiken.

20feb20-MWi-P-aa
Toch in de buurt dacht ik “ik ga naar action fietsen maar toch niet”. Het was winderig en koud dus ik fiets terug naar huis.
20feb20-MWi-P-aaa
Lapjes voor binnenzakken in de jas want de andere toch iets te laag dus ik ga eentje toevoegen. De andere voor in andere jas maar blijkbaar andere jas al binnenzak, alleen klein.

Vrijdag 21 feb

21feb20-MWi-P-a
Het hoeft niet te gaan dus ik kan thuis schoonmaken. Eindelijk maar niet echt volledig schoonmaken, alleen stofzuigen. Eigenlijk wil ik hele ruimte beneden echt schoonmaken. Geen tijd dus volgende keer dan maar.

21feb20-MWi-P-aa
Voorjaarsvakantie is begonnen en wij vieren met pizza als lunch. Tijd om vloeibaar wasmiddel te maken. De zeepblok heb ik gekocht bij Turkse winkel

Zaterdag 22 feb

22feb20-MWi-P
Samen spelen met een van zijn klasgenoot. Tomato soep is klaar voor morgen. Aliexpress bestelling is binnen. Djess gaat bij nichtje slapen (eigen matras en hoeslaken zelf meenemen). Stef bos concert.

Zondag 23 feb

23feb20-MWi-P
Heerlijk uitslapen en krijg lekker warm thee van mijn lieve man. Verder met deze project. Hij is weer thuis. De hengsel van deze rugzak is al een tijdje los maar ik heb nog geen tijd om te fixen en n bedacht me van deze rugzak naar schouder bag

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like