Follow:

My week in Pictures 379

2020june5aVandaag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Wil je meelezen? Klik dan verder

Maandag 1 juni2020

2020june1
Mislukte tie dye met kleur van de groenten, toch maar proberen met de thee. En het is wel goed, alleen weet ik niet of de kleur van de thee goed blijft zitten want ik was de tshirt nog niet in de wasmachine. Wij gaan naar schoonzusje toe voor BBQ. Terug kregen wij tomaat en zonnebloem planten. Dank jullie wel.

Dinsdag 2 juni2020

2020june2
Thuis studeren. De klak verwijderen met tandpasta

Woesndag 3juni2020

2020june3
Klaar om naar school te gaan. De rijst water bewaar ik voor planten. Vegie suasie proberen (hmmm niet zo lekker). Irritant die planten.

Donderdag 4juni2020

2020june4
Naar school. Opruimen deze bakje, de tassen, de muts en de handschoenen de kast in maar even allemaal wassen. Fiets opknappen (de achter wiel – binnen en buiten nieuw). Djess rugzak versleten (alleen de hengsel gelukkig). Van laag naar hoge waist.

Vrijdag 5 juni2020

2020june5
Deze zwarte tshirts zijn klaar voor tie dye. Yes klaar! Ik heb nu hoge waist jeans. DIY tie dye tshirt klaar, Even wachten een dagje dan de volgende dag allemaal wassen. Toch bezig dus gelijk een jeans ook tie dye.

Zaterdag 6juni2020

2020june6
Gamen. Twee laden van de buurvrouw, dank je wel. Zelfgemaakte tie-dye zijn klaar.

Zondag 7 juni2020

2020june7
Ochtendwandeling. Twee schoenenkasten opgehaald bij de buurvrouw, wieltjes toevoegen en ik ga zo beetje pimpen. Dank je wel. Lunch met aardbeien, niet zo vaak, lekker!

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like