Follow:

My Week in Pictures 390

Maandag, 17aug2020

2020-MWi-P17
computer scherm is binnen. MAar Djess weet het nog niet want die is nog aan het zwemmen

Dinsdag, 18aug2020

2020-MWi-P18
Mijn man schuur opruimen en genoeg spullen naar kringloop toe. Wel stonden wij in de file, geen idee wat er gebeurd maar het duurde wel best lang.
2020-MWi-P18a
De bank vind ik erg mooi, lekker hoog die achtergrond voor de rug. De andere bank is ook mooi maar de andere vind ik de kleur mooier, helaas geen plek voor. Ik spot deze maar ik denk dat nep en kapot is.
2020-MWi-P18aa
Kringloop aankopen, ik heb niet zo veel gekocht, alleen decoratie folie nog in de platic geseald, in de winkel is best wel duur (niet action prijs) en een haak tool in maat 2,5mm. En Djess heeft wel best veel (nuttige) dingen gekocht.

De ikea vtirinekast heb ik via weggeefhoek gekregen maar toch niet (veel te klein voor mijn alle parfum collectie) dus ik plaatst terug in de fb weggeefhoek en er aantal reageren (yes!) en deze fiets slot ook in de FB weggeefhoek (al weggeven)

Woensdag, 19aug2020

2020-MWi-P19
Een paar dagen is de tijm al gedroogd en ik bewaar het in de plastic verpakking. Ik heb deze bij de zeeman gekocht, wel handig voor alle kruiden zodat als gevallen niet kapot (als glas breek kapot als per ongeluk gevallen)

De vitrinekast stond al buiten dan kan diegene die interesse contactloos afhalen. Eindelijk swim tool van swim essential binnen.

Donderdag, 20aug2020

2020-MWi-P20
Even rondsnuffelen bij de zeeman en zag deze, handig maar niet ook want gebruik batterijen. Ik wil graag met USB opladen ofzo maar als nog niet vinden, dan maar deze (nog twijfel).

Yay computer is binnen (zelf eigen zakgeld en alle cadeaus gespaard).

Mij eerste jurkje gemaakt voor nichtje L

Vrijdag, 21aug2020

2020-MWi-P21
Naar toko Indonesia voor twee dozen indomie maar niet te koop. En even langs viswinkel.

Zaterdag, 22aug2020

2020-MWi-P22
Wortel uit eigen tuin plukken maar die rot. De planten zagen wel goed uit maar helaas de wortels zijn de meeste rot. Mosselen

Zondag, 23aug2020

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like