Follow:

Myn 2 liefste vaders

Gisteren avond hebben wij lekker gegeten bij Pa & Ma. Een paar uurtje later hebben wij dominoes gespeld. Het was lekker, leuk en gezellig. Dank u wel Pa + Ma :blowkiss2:

Vanmorgen heb Ik myn moeder net gebeld en vertelde over nieuws (korte email) van Ewie. Myn moeder was blij wat iets over haar te horen. Ze (Wij ook) begrijpt nog steeds niet waarom Ewie wilt niet haar bellen ofzo. Maar wel af en toe iets wat te horen van haar. Ik heb niet met myn vader gesproken want hij is aan het tidur siang (siësta). En Ik wilde hem wakker maken dus Ik klets verder met myn moeder over alles. En Ik vertelde dat Ik wil geld sturen maar als kleine bedraag is, is het zonde want het kost maar gedeeltje verzendkosten (hier en daar five euro dus bijelkaar tien euro). En Ik stuur maar vijftig euro. Myn moeder vindt niet erg met kleine bedrag.
Nou deze niet over vader maar wel veel met moeder gepraat 😀 .Niet erg toch!

Fijne vaderdag voor alle vaders.

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like