Follow:

MYSQL is te laag

Een paar weken geleden zag ik dat er nieuw versie WordPress 2.9. Na hebt back-up gemaakt, ging ik te upgraded maar helaas las ik “Helaas je MSQL is te laag version 4.0.23. Je hebt MYSQL 4.1.23 nodig om Worpdress 2.9. te upgraded”

Echt niet leuk om te lezen want ik wil my Wordpess up to date zijn als er nieuw versie is. En in my email las ik van Matt Mullenweg over Worpdress 2.9. Hij schreef dat die nieuw versie so fijn is… Ik beantwoord zijn email en hij gaf mij aanraden om naar myn hosting “Hostingdiscounter” email te sturen of de Hostingdiscounter kan die upgraden. Maar tot nu toe stuur ik nog niet naar de hosting.

En nu zie ik dat WordPress nieuw versie al update is..namelijk versie 2.9.1.

Hebben jullie al naar WordPress 2.9.1. geupgraded? Ik heb net gedaan :yes:

Share
Previous Post Next Post

You may also like