Follow:

Nagellak voor om je nagels

2020-Blisso9a Al jong meisje leerde ik al een nagellak maar ik droeg toen niet zo vaak. Maar sinds ik meer kleuren en merken ontdekte, is het erg leuk om meer kleuren en merken op mijn nagels af te wisselen. Het is toch hartstikke leuk. De kleuren en de merken zijn tegenwoordig veel meer en de kleuren komen er steeds meer. Er komt ook met de nieuwe seizoenen of limited editien. Superleuk toch!

2020-Blisso9aaa De Merken Ik kende toen niet zo veel merken van de nagellak. Ik vind het erg leuk dat er meer merken op markt maar niet alle merken verkrijgbaar in de winkels. Gelukkig kunnen jullie tegenwoordig online winkelen. In mij nagellak stash heb ik nog niet zo veel merken. Ik zou graag meer nagellak hebben van andere merken zoals bijvoorbeeld Becca, Essie, Sally Hansen, O.P.I Nagellak en nog veel meer merken. Ik heb wel aantal OPI nagellak in mij nagellak stash maar toch graag meer kleuren hebben, zodat ik regelmatig andere kleuren voor mijn nagels. Een weekje hetzelfde kleur is toch af en toe beetje zat. Dus andere kleuren kopen of online bestellen is zeer welkom.

De kleuren Naast veel merken van de nagellak, zijn er ook veel kleuren. Het is toch leuk veel kleuren en zo veel keuzen. Je kunt regelmatig je nagels andere kleuren aanbrengen en of matchen met je outfit. De kleuren zijn van nude tot felle kleuren. Mijn voorkeur meestal naar opvallende kleuren. Maar nude kleuren zijn lekker rustig en leuk als basis voor nail art. Andere kleuren zoals pastel kleuren of met andere speciaal effecten zoals hologram bijvoorbeeld. Kortom veel kleuren dus.

2020-Blisso9aa Maar voordat je de nagellak aanbrengt, is de juiste basis mag je zeker niet vergeten. Een basiscoat is transprante nagellak die je odner je gekleurde nagellak draagt. Daarna je favoriete nagellak en vergeet ook niet zeker de topcoat aanbrengt. De topcoat die snelle droogt, zou het fijn vinden. Nu zijn jouw nagels vrolijk eruitzien door gekleurde nagellak.Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

samnwerken. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like