Follow:

Nail Art Hand Soak Bowl

 photo 2015BPSjuly2aa_zpsvwd1mpzw.jpg
Manicure thuis doen, doe ik af en toe want ik heb geen klein emertje voor manicure. Groot emmer heb ik wel maar het likt mij fijn als bowl voor manicure hebben. Een paar dagen terug zie ik deze op Born Pretty store en al binnen gekomen. En ik heb hem al gebruik en vandaag laat ik jullie wat ik ervan vind.


 photo 2015BPSjuly2a_zpsehdpvo9z.jpg
Deze bowl is een bowl Tray Treatment Remover Manicure die je hem kunt gebruiken bijvoorbeeld remove nepnagels, nail treatment en wat te maken met manicure. Ik gebruik hem meer als voor nail treatment. Lekker mijn vingers in warm water met wat olie en scrub. Minpunt is dat alleen je vingers in de bowl kunnen in doen. Maar als de bowl andersom gebruiken.

De bowl is van plastic, licht en de kleur kunt je zelf kiezen als je hem bestellen (laat de kleur schrijven in de box voordat je je bestelling plaatsen op bornprettystore)

 photo 2015BPSjuly2aaa_zpsd1ax6b8e.jpg

Ik ben happy met deze nail tool. Nail Art Hand Soak Bowl Tray Treatment Remover Manicure
kost $4.81 $6.25 per stuk. Op bornprettystore.com kunt je hem bestellen.

Tip: Use code DH10K31 10% off

 photo dhlove_zpsmig6pnmk.gif
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like