Follow:

Nails : Bling it on #2

 photo 2016BlingitOn2aa_zpsvfmyzsee.jpg
Dag 2 blig it on challange show ik vandaag iets vroeg dan gisteren. Eigenlijk is dit mooi tijd om te showen. Hopelijk lukt het komende dagen rond deze tijd nails adventskalender bling it on te showen. En hoop dat ik inspiratie krijg want ik wil niet alleen glitters, holo of shimmer nagellak showen. Ik wil graag combinatie met nail art te doen. Wish me luck dus

 photo 2016BlingitOn2aaaa_zpsldvdplqk.jpg
Deze glitter nagellak van China glaze heb ik jaren gelezen geswatched en nooit meer gebruiken. Omdat deze al ooit online geswatch, voor iets extra voeg ik zwart streepjes met essence tip nails.
 photo 2016BlingitOn2aaa_zpsxhxbahvn.jpg photo 2016BlingitOn2a_zpswaftgjay.jpg photo 2016BlingitOn2aaaaa_zps9wvrgcbv.jpg
USE : China Glaze | NYC base coat | Essence top coat en | Kwastje

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  

Share
Previous Post Next Post

You may also like