Follow:

Nails : Bling it on #3

 photo 2016BlingitOn3aa_zpsqem5rent.jpg
Dag 3 blig it on challange, heb ik weer simpel nail art gemaakt.

 photo 2016BlingitOn3aaaa_zps7pdiaf85.jpg
Als achtergrond heb ik deze keer gebruik Loreal nagellak. Deze nagellak zat in de doorgeefbox. Dus ik swatch hem hier gelijk voordat ik hem wat toevoegen. Na een paar foto`s gemaakt en uiteindelijk dit is gekozen. De kleur is anders dan in het flesje. Maar in het echt is hij mooi fris groen. Daarna heb ik verder met gold top coat van Deb toen wij swap hadden gedaan (welke swap? eerste, tweede of de derde swap? )

 photo 2016BlingitOn3aaaaaa_zpstjrx7zmd.jpg
 photo 2016BlingitOn3aaa_zpsybxal51r.jpg
Close up

 photo 2016BlingitOn3aaaaa_zpsm93i5riu.jpg
Daarna probeer ik zo goed mogelijk streepje met kwastje gemaakt. Eerst gebruikte ik Deborah Milano nagellak maar vond te donker dan voeg ik de gold nagellak van essence. Daarom ziet er niet zo netjes uit. Ik wilde eigenlijk opnieuw doen maar ik heb geen tijd meer. Dus laat maar staan en showen maar.

 photo 2016BlingitOn3aaaaaaa_zpsezwhzcxl.jpg
USE products : base coat – nyc | Loreal | Essence en top coat | Kwastje (niet op foto) | Top coat met goud

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like