Follow:

Nails : Bling it on #8

 photo 2016Blingiton8aaa_zpslt8cfguu.jpg
Dag 8 Bling it on challange. Tot nu toe kan ik het nog. Geen idee komende dagen of ik dit lukken om elke avond de bling bling nails te showen. Zien jullie het wel van zelf.

 photo 2016Blingiton8a_zpsjdjor7nk.jpg
Eenvoudig nail art. Ik heb als basis een Ciate mini nagellak die ik heb gewonnen op Deb site. Nu is er winactie ORLY setje nagellak, ik zou zeggen, check Deb site. Supermooi en lief kleurtje. Ik voeg in het midden met een prachtig holo nagellak van Glitter Gal en om extra bling bling voeg ik op de randje van de nagels bronz goud kleurtje van Flormar.
 photo 2016Blingiton8aa_zpszf9ish2z.jpg

 photo 2016Blingiton8aaaa_zps2tsv7pjs.jpg
USE PRODUCTS : NYC base coat | Ciate mini | Glitter Gal holo | Flormar en kwastje van ebay

Fijne avond en slaap lekker
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like