Follow:

Nails : colourful abstract

Het weer is nog steeds nat, keihard waaien, grijze lucht…bleh! Me want blauw lucht en lekker genoeg warm temperatuur. Ik klaag niet, alleen wil ik blauwe lucht en de zon. Goed! Nu ander onderwerp…gisteren was ik lekker verwend door mijn lieve mannetjes. Djess twee dagen terug al enthousiast om de cadeautjes aan mij te geven. Gisteren morgen met zijn stralende ogen gaf zijn cadeaus en kusjes mij. De lekkerste is kusjes van hem…mwuaah! Daarna naar mijn schoonmoeder want ze is mijn moeder hier in Nederland (deze lezen jullie vaak natuurlijk, vooral als jullie mij volgen 😉 ) Lekker buiten wandelen en Djess had zin in :yes: Maar nu ga ik deze nails aan jullie laten zien. Op instagram zien jullie misschien al. Niet zo goed gelukt maar best mooi abstract nail art, vinden jullie niet?

 photo 2014dhNails5aa_zpsb8df6d42.jpg

 photo 2014dhNails5a_zps6c446f42.jpg photo 2014dhNails5aaa_zps6c446f42.jpg

Share
Previous Post Next Post

You may also like