Follow:

Nails : Hair texture

Goede morgen, Toen ik wakker werd, was het niet leuk om te zien dat mij nagels niet meer zo glad. MAar ik verwachte het als je je nagels midden in de nacht lakken dan krijg je wel andere resultaat als je gelijk naar bed ging. Hier kan je natuurlijk zien het resultaat die ik heb meegemaakt. Ik heb geen idee wat ik kan verzinnen dus dan maar “hair texture”. Ik dacht dat al genoeg droog, blijkbaar niet want op de nagels kan je zien resultaat van mijn haren 😉

Gisteren avond heb ik cupcake gebakken voor vandaag. Straks gaan wij weer met onze nichtje spelen. Als de zon schijnt, kunnen wij in de tuin spelen. Heerlijk :sun:

Yay or nay met dit nail art!?

 photo 2013Nails8a_zpsddad7dde.jpg photo 2013Nails8aa_zps2269e8c1.jpg photo 2013Nails8aaa_zps4ff122c7.jpg

Share
Previous Post Next Post

You may also like