Follow:

Nails : Kiko Sun Show 474

Op een dag kreeg ik een pakketje met daarin een Kiko nagellak. Kiko? Ik verwacht niet van deze merk om te swatches dus ik keek verder in de envelopje en daarin een kaart met heel lief berichtje van Deb – beautygoddess.nl Wat echt een verrassing! Super lief van haar. Deze is mij eerste keer van deze merk. Ik heb vaak gehoord en gezien van deze merk. Vandaag ga ik deze swatches
 photo 2014KikoSunShow1a_zps1e94f73f.jpg
 photo 2014KikoSunShow1aa_zps22129461.jpg photo 2014KikoSunShow1aaa_zps6f99bf10.jpg
Prachtig blauw paars met super subtiele shimmers. Ik zie het hollographic effect. Op foto kan ik helaas de effect niet goed vast leggen. Allemaal heb ik twee laagjes gedaan en ik zie nog transparante kleurtje. Op de ringvinger heb ik eerst andere kleur nagellak gedaan. Geef geen streepjes achter gelaten.

Nogmaals bedankt Deb voor super leuk onverwachte lieve berichtje.

Share
Previous Post Next Post

You may also like