Follow:

Nails photography with canon 18-55mm en 50mm/1:1.8 II

Hoi…hoi….! Eerlijk is het altijd moeilijk om perfecte kleur op nagels op foto`s vast te leggen. Voor mij in dit geval wel is best lastig. Ik ben nooit tevreden met het resultaat hoewel ik met allerlei instellingen probeerde. Om te laten zien wat is verschil de resultaat van de foto die ik heb gemaakt met Canon 18-55mm en 50mm/1:1.8 II.

Met 18-55mm kan ik de nagels dichtbij op foto maken maar met 50mm is het lastig en ik heb best kort arm dus niet zo prettig en ik vind persoonlijk te ver weg. Als je dichtbij wilt, kan je hier met Close-Up filters gebruiken als je dat hebt, anders kan je bij ebay kopen voor lekker prijs 😉 Trouwens maak ik foto`s liever overdag.

Welke camera en lenzen gebruik je?
 photo 2013dhNailPhotography1b_zps5087835f.jpg

Share
Previous Post Next Post

You may also like