Follow:

Nails : Pink #5

 photo 2017NailsPink5a_zpshkq9ynfi.jpg
Dag 5 Pink nails en vandaag is vroeg online want vanavond komt er snapshot artikel, vandaar.


 photo 2017NailsPink5aaaaa_zpsf1la3aeh.jpg
Voor de vijfde dag heb ik gradient effect gemaakt. Ik vind het erg leuk effect, alleen soms best veel messy om te maken maar dankzij peel off dan best wel valt mee. Om iets wat anders heb ik de hele randje met wit nagellak eromheen. Ik gebruik twee pink kleuren van Trind en Ciate en als basis heb ik eerst witte nagellak LP. Base coat breng ik van Orly en top coat Ruby en als de tools is een spons. De laatste foto heb ik in matte effect top coat gebracht. Best leuk effect

 photo 2017NailsPink5aaa_zpsmweaqqgc.jpg photo 2017NailsPink5aaaaaa_zpslyzivgjb.jpg photo 2017NailsPink5aa_zpsriv5rgxu.jpg photo 2017NailsPink5aaaa_zpsmrp6y2pj.jpg

Liefs,
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like