Follow:

NERF NITRO FlashFury Chaos set & Nerf Nitro Foam Car set

Nerf Nitro
NERF introduceert voor de fans een heel nieuwe speelervaring die de power van NERF combineert met stuntblasters en auto’s van zacht foam: NERF Nitro is geboren. Auto`s spelen is erg leuk maar het zou leuk zijn als iets meer extra spannende stunts spelen/creëren. Vandaag vertelt meer over deze toffe auto afschieter, kijk je mee want het is erg leuk speelgoed.

NERF NITRO FlashFury Chaos set

Nerf Nitro
Auto`s spelen erg leuk maar met spannende stunts is meer extra leuk. In NERF Nitro FlashFury Chaos set zitten er drie foam auto`s, Blaster, twee Lange springschans, zes obstakels, twee doelwitten en Handleiding. Sommige onderdelen kan je gemakkelijk zelf aan elkaar vastmaken. Maar als je zelf niet lukt, kan het altijd aan je ouders vragen.

Nerf Nitro
Aan de achterkant van de box, zijn er wat informatie en plaatjes hoe deze speelgoed spelen. Alle drie foam auto kan je gelijk in de blaster zodat je achter elkaar de auto`s schieten, je hoeft dus niet herladen. Het speel is makkelijk. Als je de drie foal auto`s al in de blaster heef gedaan, kan je de nerf nitro direct gebruik, schiet in een hogere versnelling door de lange springschans tot de schans door de lucht gaan. Hoe stoer deze auto speelgoed. Wil je meer foam auto`s achter elkaar afschieten dan je je hebt meer losse foam auto`s nodig. Don`t worry! Er is de foam auto`s set verkrijgbaar “Nerf Nitro Foam Car set”.

Nerf Nitro Foam Car set

Nerf Nitro
Om meer achter elkaar af te schieten, dan heb je meer foam auto’s hebben. Het kan en dat is zeker mogelijk want er is Nerf Nitro FlashFury Chaos set verkrijgbaar. Nerf Nitro Foam Car set bevat drie foam auto`s in verschillende kleuren. Met de Nerf Nitro FlashFury Chaos set kan je veel auto`s achter elkaar schieten. In de blaster kan je vijf foam auto’s tegelijk dan kan je meerdere auto’s tegelijk schieten. Laat de doelwitten opspringen als je ze met de auto raakt en beleef gegarandeerd spring- en stuntplezier!

Filmpje

NERF NITRO FlashFury Chaos set & Nerf Nitro Foam Car set

NERF NITRO FlashFury Chaos set & Nerf Nitro Foam Car set
Deze is echt stoer auto afschieten. Heel erg leuk auto speelgoed voor je kids of neefje. Ook leuk voor als verjaardagscadeau en of Sinterklaas cadeau. Dit is zeker een leuk decembertip. De NERF Nitro FlashFury Chaos set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Te koop in de winkel of online

Tip : Leuk voor als Sinterklaascadeau

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like