Follow:

New : Canon 40mm f2.8 STM

Op vorige blogpost vertelde ik dat mijn favoriete lens Canon 50mm kapot is, leuk om terug te lezen. Mij planning om hem weer te kopen omdat de prijs lekker budget dan andere objectlenzen maar het maakt prachtige foto`s. Toch koop ik andere lens Canon 40mm f2.8 of bekend als pancake lens.
Untitled

Untitled
Untitled
Ik moet toch aanwennen. Hij is anders dan Canon 18-55mm en 50mm f1.8 Ik vind canon 50mm f1.8 voor de prijs fijn lens is, alleen voor echt op de object dicht is niet zo makkelijk. Toch wil ik andere lens proberen. Dure objectlenzen kan ik nog niet betalen. Dan kies ik deze lens. Wat fijn is dat mij camera stuk lichter geworden (18-55mm zwaarder dan 40mm) en ik kan mijn camera dus weer overal meenemen 😀 . De lens is ook niet zo goedkoop (duurder dan canon 50mm f1.8). Het kost €174 bij Kamera Expres die ik voor 23:00 besteld en volgende dag ontving ik hem. Heel snel…yay. Dan kan ik snel aan de slag. Hieronder een paar foto`s die ik met Canon 40mm f2.8 heb gemaakt

Untitled
UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like