Follow:

New in & OOTD Only Vila

Untitled
Goede morgen!
Behalve weekend ga ik best vroeg genoeg naar bed zoals wat ik wil. Beter voor me en ook mij ogen en bovendien ik voel me stuk beter overdag. Djess heeft ook zin in naar school en klets best veel thuis. Op school mondje dicht en Djess weet het dat 😉 Met mij familie gaat alles goed maar er ook een klein niets leuk. Eigenlijk wil ik hierover schrijven maar ik twijfel het. Op woensdag was onze nichtje jarig en het was gezellig en ze is heerlijk verwend met heel leuk cadeaus. Zo leuk haar blije gezicht te zien. En ik was superblij toen ik photo album 2013 op tijd binnenkwam. Dus ik kon naar verjaardagfeest meenemen. De photo album heb ik op Pixum besteld. Een tijdje geleden bestelde ik op Sans-online webshop twee items in de sale. Nu wil ik ze showen :yes:
Untitled
Untitled
Ik bestelde een trui Only met steentjes en studs op schouders. De trui is best groot voor maat S maar heel zachte wol. Heerlijk krijg ik warm van. Lekker voor koud weertje.
€44,95 nu €29,95
Untitled
Untitled
Tweede items is broek Vila in maat S. Lekker luchtig broek! Voor chillen of voor thuis lekker om hem te gebruiken. Ook in de sale 24,95€ nu 19,95€

What I am wearing : Broek : Vila | Trui : Only

Share
Previous Post Next Post

You may also like