Follow:

Nieuw binnen : Hush puppies – Intreza.nl

Photobucket
Schoenen … ik kan niet genoeg om te hebben. Een tijdje terug werd ik benaderd door schoenen webshop Intreza.nl. Ze verkopen de schoenen voor dames, heren en ook voor kinderen. De merken van de schoenen zijn ook bekend o.a. van merken Clarks en Converse.
Ik ben erg blij dat er ook schoenen voor kinderen zijn. Dus ik besloot deze keer bestelde ik voor mijn zoon Djess.

Photobucket
Toen het pakketje binnen was, is Djess natuurlijk erg nieuwsgierig van. Ik liet Djess weten dat dit voor Djess is. Djess opende snel de doos en hei….mama…nieuw…nieuw…voor Djess 😉
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ik bestelde kinder schoentjes van merk Hush Puppies Boots Zwart kost € 79,99 in maat 26. De material van de buitenkant is LEER en de binnenmateriaal: IMITATIEBONT. Fijn voor kou weertje. Alleen de veters zijn niet flexibel daardoor is het moeilijk een knoopje te maken. Wel heeft mijn schoonmoeder de veters vervangen met gewone veters. Wat fijn is dat op zijkant van de schoenen er een rijsluiting is. Ik vind het fijn voor kinderen zodat zodat ze deze makkelijk aan en uit kunnen trekken. Djess is nu helemaal happy met nieuw schoenen, want Djess`s voetjes sullen niet meer nat worden als buiten in de nat gras lopen.
Photobucket
Even poseren met nieuw shoenen. Djess is helemaal happy!

De webshop zelf vind ik fijn en goed overzichtelijk. Je kan de schoenen in grote beeld en 360 omdraaien bekijken. Handig toch! Alleen er geen link om terug naar boven als ik de leuke schoenen klaar bekijken. Ik vind het handig als er dat link.

Nieuw schoenen ga je naar Intreza.nl met veel soorten merken. Betaalmethoden : iDeal, Creditcard: een betaalmethode op rekening, Achteraf betalen. Ken je al schoenen webshop Intreza.nl?


Volg ook Intreza op Facebook, twitter

Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like