Follow:

Nieuw in : Be modern Chuva regenlaarzen – fashionbootz.nl

Untitled
Als het regent, wil ik af en toe buiten wandelen maar ik vind het erg want ik had nog geen regenlaarzen. Af en toe regenen, vind ik niet erg. Ja…regen is wel toch fijn voor planten, dieren enzo als maar iedere dag regenen. Wel zou het prettig zijn als geen natte voeten heb door regen of door natte gras. Om geen natte voeten te krijgen, moet je dan regenlaarzen dragen vooral als je vaak buiten lopen of lekker in de natuur wandelen of je je hondje uitlaten.

Een tijde geleden ontving ik deze stoere regenlaarzen van merk Chuva. Deze dames regenlaarzen is zwart kleur maar dan met iets extra print “croco” en ze zijn waterdicht.
Untitled
Untitled
Behalve met leuke croco print heeft deze laarzen. De maat is goed voor mijn voeten (maat 37) en de maat voor kuit is iets te groot maar niet erg en niet storend. De hoogste is perfect voor mij. De voering van binnenkant is van textiel. Het loopt lekker fijn. Trouwens is deze laarzen van natuurrubberen gemaakt. Deze laarzen zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot 42.
Untitled
Deze stoere regenlaarzen kost €37,95 te bestellen op Fashionbootz.nl. Deze regenlaarzen ga ik zeker gebruiken vooral als het regent en Djess heen en weer in de regen brengen of wij gaan in de natuur wandelen. Me happy met mijn nieuw regenlaarzen want de maat is goed en het zitten lekker.

Bij fashionbootz.nl kan je gehele leuke regenlaarzen collecties vinden. Wat super fijn is dat NEDERLAND & BELGIE: verzendkosten gratis.

Tip : Bij elke 100 likes op Facebook FashionBootz geeft een paar laarzen weg.
twitter

Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like