Follow:

Nieuw in : Even & ODD bag – zalando.nl

 photo EvenODDbag1a_zps4e16781e.jpg
Tassen zijn nooit genoeg om te hebben zo ben ik een van alle dames die van tassen houden. Op instagram liet ik jullie de merk zien. De tas is van merk Even & Odd. Ik kende deze merk niet maar de tas ziet er leuk uit. Alleen jammer dat geen felle kleuren verkrijgbaar.

 photo EvenODDbag1b_zpsc4d8b2b7.jpg
 photo EvenODDbag1c_zps408893fc.jpg
Leuk en vrolijk voering de binnenkant en er zijn vakken met ritssluiting en zonder en ook vakje voor je mobieltje. Handig!
 photo EvenODDbag1d_zps63ed960a.jpg
 photo EvenODDbag1e_zps49fe0bd5.jpg
Wat ik leuk en fijn vind dat de tas een extra hengsel die je kan zelf lang of kort maken. En de voorkant is er ook een zakje met ritssluiting. Handig vind ik dat. De kort hengsel is ook handig als je die niet op schouder wilt hangen. Maar voor mij is toch best lastig maar gelukkig zijn ze niet zo hard dus kan makkelijk naar beneden laten zakken. De binnekant is genoeg ruimte voor mijn camera spiegelreflex. I know…dat is niet goed voor camera maar ik wil mijn camera overal meenemen 😉

Nu is er een leuke competitie op Zalando “Start de lente in het nieuw met Zalando” (artikel). Heb je al meegedaan? zo niet! Ga dan snel op “Start de lente in het nieuw met Zalando” wie weet win je voor een leuke prijs.


Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like